Αχτσιόγλου: Γιατί η κυβέρνηση δεν κατέβαλε ούτε το πενιχρό επίδομα αναστολής;

Αχτσιόγλου: Γιατί η κυβέρνηση δεν κατέβαλε ούτε το πενιχρό επίδομα αναστολής;

«Το κράμα κυβερνητικής αδιαφορίας και κοροϊδίας των εργαζομένων, που καταδικάζει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες στη φτώχεια, είναι συνειδητή επιλογή της ΝΔ», καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο εμπαιγμός των κυρίων Μητσοτάκη και Βρούτση απέναντι στους εργαζόμενους στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού και των ξενοδοχείων δεν έχει τέλος», τονίζει σε σημερινή γραπτή δήλωσή της η τομεάρχης Εργασίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως καταγγέλλει, «το υπουργείο Εργασίας, όχι μόνο άφησε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους με μηδενικό εισόδημα ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά ήρθε, στα τέλη Αυγούστου πια, και αντί για το πενιχρό επίδομα αναστολής εργασίας των 534 ευρώ, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, είτε τους κατέβαλε ποσά της τάξης των 17, 19 και 50 ευρώ είτε δεν τους κατέβαλε τίποτα».

«Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει άμεσα εξηγήσεις γιατί δεν κατέβαλε ολόκληρο το πενιχρό επίδομα αναστολής -το οποίο μάλιστα καθυστέρησε 2 και 3 μήνες- αλλά αντί αυτού κατέθεσε στους λογαριασμούς των εργαζομένων εξευτελιστικά ποσά υπογραμμίζει και καταλήγει: «Το κράμα κυβερνητικής αδιαφορίας και κοροϊδίας των εργαζομένων, που καταδικάζει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες στη φτώχεια, είναι συνειδητή επιλογή της ΝΔ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter