Αχτσιόγλου: Η χειρότερη επίδοση της τελευταίας τετραετίας καταγράφηκε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας τον Σεπτέμβριο

Αχτσιόγλου: Η χειρότερη επίδοση της τελευταίας τετραετίας καταγράφηκε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας τον Σεπτέμβριο

«Η χειρότερη επίδοση της τελευταίας τετραετίας καταγράφηκε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας τον Σεπτέμβριο του 2019» δηλώνει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, προσθέτοντας ότι «μάλιστα, οι νέες θέσεις εργασίας ήταν μειωμένες κατά 60% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2018».

Η κ. Αχτσιόγλου σχολιάζει πως «μετά το ρεκόρ απολύσεων του πρώτου μήνα διακυβέρνησης της ΝΔ και το ρεκόρ μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης του δεύτερου μήνα, ήρθε άλλη μία αρνητική επίδοση να δείξει τι ακριβώς σημαίνει η υπόσχεσή της για “πολλές και καλές δουλειές”.».

Υποστηρίζει πως «η διευκόλυνση των απολύσεων και η κατάργηση μέτρων προστασίας των εργαζομένων παράγουν ήδη αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη με την αποδιάρθρωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους σε μείωση μισθών και δικαιωμάτων».

«Η “κανονικότητα” του κ. Μητσοτάκη σε πλήρη εξέλιξη», σχολιάζει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter