Αχτσιόγλου: Ισχυρή δομική αντιπολίτευση και επιστροφή της παράταξης σε κυβερνητική τροχιά

Αχτσιόγλου: Ισχυρή δομική αντιπολίτευση και επιστροφή της παράταξης σε κυβερνητική τροχιά

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η υποψήφια για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, σε εκλογικό κέντρο στο Αιγάλεω.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι κυβερνά με λευκή επιταγή», είπε στις δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν οτι δεν ζουν όπως τους αξίζει», πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου στις δηλώσεις της μετά την ψήφο της.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν «θα είναι όλοι μαζί αύριο;», εννοώντας το επόμενο διάστημα απο τις εκλογές, η ίδια σχολίασε «αυτό είναι αυτονόητο».

«Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση, για μένα σίγουρα είναι, ότι θα είμαστε εδώ για τους ανθρώπους που εκφράζουν μια διαφορετική πολιτική στον τόπο. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ισχυρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά», είναι το μήνυμα που εξέφρασε η Έφη Αχτσιόγλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter