Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: «Δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση»

Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: «Δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση»

«Δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση», ήταν η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου στην πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να αναλάβει κάποιο ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συναντηθήκαμε ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις του ευχήθηκα καλή δύναμη δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω κάποια θέση», σχολίασε η Έφη Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση, που διήρκησε περίπου μισή ώρα, με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

Δείτε επίσης: Βουλή: Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στο γραφείο του Φάμελλου

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε, ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ξενάγηση του στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου όπου συναντήθηκε με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Διονύσης Καλαματιανός αποχώρησαν από το γραφείο όπου παρέμειναν ο νέος πρόεδρος και η συνυποψήφιά του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ όπου συνομίλησαν.

Ολόκληρος ο διάλογος με τους δημοσιογράφους:

«Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά»

Ερώτηση: Θα μείνετε τομέαρχης;

Αχτσιόγλου. Όχι , όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερώτηση: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.

Ερώτηση: Και σεις αρνηθήκατε;

Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερώτηση: Το κλίμα πως ήταν μεταξύ σας.

Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter