Αυγενάκης: «Ουδείς σπουδαιότερος από το εθνόσημο»

Αυγενάκης: «Ουδείς σπουδαιότερος από το εθνόσημο»

Aυστηρή και διανθισμένη με εθνικοπατριωτικές κορώνες ήταν η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού που φέρονται να απειλούν με αποχή από την Εθνική ομάδα λόγω της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.

«Όσοι υπηρετούν την εκάστοτε εθνική μας ομάδα, με οποιονδήποτε τρόπο & από οποιοδήποτε πόστο, οφείλουν να ενεργούν έτσι ώστε να την προστατεύουν, να μην την πληγώνουν. Κανείς δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως σπουδαιότερος και μεγαλύτερος από το εθνόσημο. Η ισχύς εν τη ενώσει», ξεσπάθωσε μέσα από το Twitter o Λευτέρης Αυγενάκης. Αντί υστερόγραφου, στόλισε το «τιτίβισμά» του με μία μικρή ελληνική σημαία!

Διαβάστε επίσης: Μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού στην Εθνική μπάσκετ λόγω… Πιτίνο

Νωρίτερα, είχε παρέμβει ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, με μήνυμα αθλητικού, κυρίως, περιεχομένου: «Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική κai η ψυχραιμία για το καλό της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ. Το μοντέλο του προπονητή συλλόγου-εθνικού προπονητή υπάρχει εδώ & χρόνια στο πόλο με τον πετυχημένο Θοδωρή Βλάχο από τον Ολυμπιακό μάλιστα. Ας βάλουμε όλοι την Εθνική Ομάδα πάνω απ’ όλα!».

Διαβάστε επίσης: Οι διευκρινίσεις του Πιτίνο για το μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαυρωτάς υπήρξε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στην υδατοσφαίρισης. Φόρεσε το σκουφάκι με το εθνόσημο 511 φορές και είχε συμμετοχή σε 5 Ολυμπιάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter