Αυγέρη για ΕΟΔΥ: Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει το έγκλημα με τροπολογία της τελευταίας στιγμής

Αυγέρη για ΕΟΔΥ: Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει το έγκλημα με τροπολογία της τελευταίας στιγμής

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη, καταγγέλλει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για… άρον – άρον κάλυψη του «εγκλήματος», όπως το χαρακτηρίζει, του ΕΟΔΥ με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων ασθενών με κορονοϊό.

Η Δώρα Αυγέρη σημειώνει πως η κυβέρνηση αρχικά «δεν έβγαλε κιχ για το έγκλημα του ΕΟΔΥ να συλλέγει παράνομα προσωπικά δεδομένα ασθενών, ήρθε νύχτα με τροπολογία της τελευταίας στιγμής να σβήσει το έγκλημα», μέσω διάταξης η οποία… δίνει το δικαίωμα στον Οργανισμό «να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά δεδομένα».

Διαβάστε επίσης: Αναφορά «βόμβα» από Αυγέρη: «Ο ΕΟΔΥ επεξεργάζεται τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα ασθενών Covid-19»

Η ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη

«Η κυβέρνηση καταργεί το έγκλημα για να καλύψει το έγκλημα του ΕΟΔΥ με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων ασθενών COVID-19!

«Αφού η κυβέρνηση δεν έβγαλε κιχ για το έγκλημα του ΕΟΔΥ να συλλέγει παράνομα προσωπικά δεδομένα ασθενών με Covid-19, ήρθε, νύχτα, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής να σβήσει το εγκλημα.

Πώς;

Με διάταξη με την οποία δίνει το δικαίωμα στον ΕΟΔΥ να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά δεδομένα!

Σα να λέμε δηλαδή, πιάστηκε κάποιος να βιάζει και για να την γλιτώσει, όχι μόνο του καταργούν το έγκλημα του βιασμού, αλλά τού δίνουν και το δικαίωμα να βιάζει!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter