Αυγέρη: «Δίνουν ζεστό χρήμα στους κλινικάρχες για να διαλέγουν καθαρούς ασθενείς»

Αυγέρη: «Δίνουν ζεστό χρήμα στους κλινικάρχες για να διαλέγουν καθαρούς ασθενείς»

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της στο facebook, μετά την αποκάλυψη ότι οι ιδιωτικές κλινικές που δήθεν η κυβέρνηση έριξε στη μάχη κατά του κορονοϊού επιλέγουν τους ασθενείς που θα δέχονται δείχνοντας την προτίμησή τους σε ασθενείς που δεν νοσούν βαριά.

Όπως τονίζει η κυρία Αυγέρη, πρόκειται για ξεκάθαρη κοροϊδία από πλευράς των κυβερνόντων οι οποίοι προσφέρουν «ζεστό» χρήμα στους κλινικάρχες για να επιλέξουν ποιους ασθενείς θα αναλάβουν και φυσικά παραμένουν «καθαρές» από κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Διαλέγουν και παίρνουν ό,τι θέλουν οι κλινικάρχες!

Αυτό δεν είναι επίταξη, αλλά λευκή επιταγή της κυβέρνηση στους κλινικάρχες που διαλέγουν και παίρνουν το ζεστό χρήμα και τα καθαρά περιστατικά!

Όταν λέμε επίταξη, εννοούμε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και των ΜΕΘ τους για Covid-19 περιστατικά! Χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις!

Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία, «παρηγοριά στον άρρωστο» που περιμένει σε ράντσο, όπως οι 17 άνθρωποι της λίστας της ντροπής που εξαιρέθηκαν από την νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με το νόμο-δώρο στους κλινικαρχες που πέρασε ο Πλεύρης!

Οι ιδιωτικές κλινικές παραμένουν καθαρές από τον Covid-19, συνεχίζουν να εισπράττουν ζεστό δημόσιο χρήμα μόνο για καθαρά περιστατικά, τα οποία είναι χιλιάδες και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα δημόσια νοσοκομεία που έχουν καταντήσει νοσοκομεία μόνο για κορωνοιο.

Κοντολογίς, διαλέγουν και παίρνουν ό,τι θέλουν οι κλινικάρχες!
Γιατι έχουμε κυβέρνηση-ντήλερ ιδιωτικών συμφερόντων!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter