Αυγέρη για επίθεση στο πρατήριο του πρόεδρου των βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης: «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;»

Αυγέρη για επίθεση στο πρατήριο του πρόεδρου των βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης: «Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;»

Φωτογραφίες από το πρατήριο υγρών καυσίμων του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων, Θέμη Κιουρτζή το οποίο  άγνωστοι «γάζωσαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης πιθανότατα με όπλο τύπου καλάσνικοφ, δημοσίευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Αυγέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η Θ.Αυγέρη υπενθυμίζει στην ανάρτησή της πως πριν τρεις μήνες ο κ. Κιουρτζής σε συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για τις απειλές που δέχονται οι πρατηριούχοι λόγω του λαθρεμπόριου καυσίμων.  Τρεις μήνες μετά, οι απειλές φαίνεται πως γίνονται πράξη.

«Τρεις μήνες μετά έρχονται οκτώ σφαίρες-μήνυμα στη τζαμαρία του πρατηρίου του Θέμη Κιουρτζή. Περιμένουμε τις απαντήσεις της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, και φυσικά της κυβέρνησης» σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της διερωτώμενη «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο και γιατί η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τα τρένα (του λαθρεμπορίου) να περνούν από μπροστά της!»

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Δεχόμαστε απειλές όσοι τα βάζουμε με το λαθρεμπόριο καυσίμων», είχε πει στον Αλέξη Τσίπρα ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων, Θέμης Κιουρτζής. Στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους εκπροσώπους του κλάδου, τον περασμένο Μάρτιο, στη Θεσσαλονίκη ( σχετική φωτό) για την ακρίβεια στα καύσιμα και την αισχροκέρδεια.
Τρεις μήνες μετά έρχονται οκτώ σφαίρες-μήνυμα στη τζαμαρία του πρατηρίου του Θέμη Κιουρτζή.
Περιμένουμε τις απαντήσεις της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, και φυσικά της κυβέρνησης.
Στην τελευταία επαναδιατυπώνουμε το ερώτημα: ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο και γιατί η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τα τρένα (του λαθρεμπορίου) να περνούν από μπροστά της!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter