Αυγέρη για ΕΡΤ: Ξέχασε τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταδίδει συνέντευξη-διαφήμιση Μητσοτάκη

Αυγέρη για ΕΡΤ: Ξέχασε τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταδίδει συνέντευξη-διαφήμιση Μητσοτάκη

Σφοδρά πυρά κατά της κυβερνητικής χειραγώγησης της δημόσιας τηλεόρασης εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της στο facebook, όπου αντιπαραβάλει την ελλιπέστατη κάλυψη της εκλογικής διαδικασίας για ανάδειξη αρχηγού και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Κυριακή με την ζωντανή μετάδοση εγκωμιαστικού χαρακτήρα συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Georgetown University τη Δευτέρα.

«Η ΕΡΤ χθες «ξέχασε» να δείξει την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα μεταδίδει ζωντανά την υπερατλαντική συζήτηση-στημένη διαφήμιση Μητσοτάκη για το πώς «γλίτωσε» την Ελλάδα από τον «λαϊκισμό» του ΣΥΡΙΖΑ και το πόσο «σέβεται» την ελευθερία του τύπου και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης», επισημαίνει η Δώρα Αυγέρη μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της.
Παράλληλα, και με αφορμή την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να δυσφημίσει την αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει «προκλητική και προσβλητική» την εμφάνιση του πρωθυπουργού, ο οποίος υποτίθεται εκπροσωπεί την χώρα του και όλο τον ελληνικό λαό σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό.
Ακολουθεί η ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη:

 

Η ΕΡΤ χθες «ξέχασε» να δείξει την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα μεταδίδει ζωντανά την υπερατλαντική συζήτηση-στημένη διαφήμιση Μητσοτάκη για το πώς «γλίτωσε» την Ελλάδα από τον «λαϊκισμό» του ΣΥΡΙΖΑ και το πόσο «σέβεται» την ελευθερία του τύπου και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης!

Προκλητική και προσβλητική εμφάνιση από έναν Πρωθυπουργό που υποτίθεται εκπροσωπεί την χώρα του και όλο τον ελληνικό λαό σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό!

Ο δε ερωτών από το Georgetown University μεταξύ άλλων παραδίδει μαθήματα πώς να γλύφεις χωρίς να μουσκεύεις το πάτωμα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter