Αυγέρη για Εξεταστική: Αφού μπάζωσαν τα Τέμπη κλείνουν άρον-άρον τις εργασίες

Αυγέρη για Εξεταστική: Αφού μπάζωσαν τα Τέμπη κλείνουν άρον-άρον τις εργασίες

«Αφού μπάζωσε τα Τέμπη και μαζί τους κάθε αποδεικτικό στοιχείο, η κυβέρνηση προχώρησε στο άρον-άρον κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών» τονίζει σε on camera δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια, «η κυβερνητική πλειοψηφία ολοκληρώνει εσπευσμένα -παρά την αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης- τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής:

  • Αρνούμενη την κλήτευση κρίσιμων μαρτύρων.
  • Αρνούμενη να εξεταστούν οι ειδικοί πραγματογνώμονες  που ορίστηκαν από το Δημόσιο και τους συγγενείς των θυμάτων.
  • Αρνούμενη να προσκομίσει κρίσιμα στοιχεία της δικογραφίας του εφέτη – ανακριτή που ενδέχεται να συμβάλουν στην διερεύνηση των ευθυνών της κυβέρνησης.
  • Αρνούμενη να αποσταλεί η κατάθεση του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή στον αρμόδιο Εισαγγελέα προς διερεύνηση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της ψευδορκίας».

«Ό,τι και αν κάνει η κυβέρνηση, να γνωρίζει ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα από τη Δικαιοσύνη και μαζί της οι τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι «στο φως θα έρθει και η απροκάλυπτη προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών».

«Όσο και να προσβάλει ο πρωθυπουργός το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναφερόμενος σε “ψευδείς εντυπώσεις”, “μύθους” και “ανυπόστατα συμπεράσματα”, ας γνωρίζει ότι οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους» επισημαίνει καταληκτικά η Δ. Αυγέρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter