Αυγέρη: «Η αστυνομία του Μητσοτάκη δεν φτάνει για να προστατεύει τους ανθρώπους αλλά περισσεύει για να μοιράζει ξύλο»

Αυγέρη: «Η αστυνομία του Μητσοτάκη δεν φτάνει για να προστατεύει τους ανθρώπους αλλά περισσεύει για να μοιράζει ξύλο»

Την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με την εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Δήμο Θερμαϊκού αναδεικνύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή τον θάνατο ηλικιωμένης η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, στο οποίο βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης.

Η ανησυχία των κατοίκων και το αίσθημα ανασφάλειας σε όλο τον δήμο Θερμαϊκού, είχε τεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από τον Ιουλίου, όπως σημειώνει, ωστόσο αφήνει αιχμές τονίζοντας πως «ανεξάρτητα από τη έκβαση στην έρευνα της υπόθεσης, ένα είναι βέβαιο: ότι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ικανότητες για να κάνει τις επισημάνεις που κάναμε δυο μήνες πριν».

Την ίδια στιγμή, προχώρησε στην αδιαμφισβήτητη όπως τονίζει διαπίστωση πως η «αστυνομία στα χρόνια του Μητσοτάκη δεν φτάνει για να προστατεύει τους ανθρώπους από το κοινό έγκλημα και τον φόβο, αλλά περισσεύει για να μοιράζει ξύλο και εκφοβισμό σε όσους διεκδικούν μια καλύτερη ζωή!»

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Στις 4 Ιουλίου είχαμε επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού για να μεταφέρουμε την ανησυχία των κατοίκων της Κερασιάς, αλλά και όλου του δήμου Θερμαϊκού, για τη αλλαγή των ποιοτικών χαρακτηριστικών της εγκληματικότητας στην περιοχή και το αίσθημα ανασφάλειας των ανθρώπων.

Την κατάσταση και την αγωνία των κατοίκων είχαμε μεταφέρει και κατά την συνάντηση που είχαμε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , λίγες μέρες μετά, με την ηγεσία της Αστυνομίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Την περασμένη Κυριακή( 11/9/2022) μια ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κερασιά. Βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης και την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Ανεξάρτητα από τη έκβαση στην έρευνα της υπόθεσης, ένα είναι βέβαιο: ότι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ικανότητες για να κάνει τις επισημάνεις που κάναμε δυο μήνες πριν.

Και μια αδιαμφισβήτητη διαπίστωση: η αστυνομία στα χρόνια του Μητσοτάκη δεν φτάνει για να προστατεύει τους ανθρώπους από το κοινό έγκλημα και τον φόβο, αλλά περισσεύει για να μοιράζει ξύλο και εκφοβισμό σε όσους διεκδικούν μια καλύτερη ζωή!

*Τι είχαμε πει στις 4/7/2002 μετά την επίσκεψη στο ΑΤ Θερμαϊκού:
#ΝέοιΕπιβάτες
#ΑπόΚοντά

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.

Κατά την ενημερωτική συνάντηση με τον διοικητή του, καθώς και με την αναπληρώτρια διοικήτρια του Τμήματος Ασφαλείας, τέθηκε το ζήτημα της αύξησης των κρουσμάτων διαρρήξεων στην περιοχή κατά τους θερινούς μήνες.

Τους μεταφέρθηκε η δικαιολογημένη ανησυχία των κατοίκων που βλέπουν να μεταβάλλονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και η ένταση της εγκληματικότητας στην περιοχή, από την οποία απουσιάζουν εντελώς οι καθημερινές περιπολίες της ομάδας «ΔΙΑΣ».

Η ενδυνάμωση των τμημάτων με προσωπικό θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση του έργου των γυναικών και των ανδρών των δυο τμημάτων που υπερβάλλουν εαυτές και εαυτούς για να ανταποκριθούν σε ένα πολύ απαιτητικό καθήκον, καλύπτοντας την Περαία, τους Νέους Επιβάτες, την Αγία Τριάδα, την Κερασιά, το Αγγελοχώρι, τη Μηχανιώνα, την Επανομή, το Μεσημέρι. Συν τις μεταγωγές και τις βάρδιες για την φύλαξη χώρων…

Στις ενημερωτικές συναντήσεις παρευρέθηκαν οι σύντροφοι:

Βαλέριος Τεντζεράκης, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β’ Θεσσαλονίκης.

Στάθης Καλλιανίδης, αναπληρωτής συντονιστής της ΟΜ Λαγκαδά, νομικός-δικαστικός υπάλληλος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter