Αυγέρη κατά Γκάγκα για «Παπανικολάου»: Ποιον απειλεί η αναπληρώτρια υπουργός;

Αυγέρη κατά Γκάγκα για «Παπανικολάου»: Ποιον απειλεί η αναπληρώτρια υπουργός;

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στην πλατφόρμα του Facebook σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, την πρωτοφανή απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Μίνας Γκάγκα να μην επιδιορθωθεί η καμένη Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου αν το ίδιο το νοσοκομείο – το οποίο ασφυκτιά από τα περιστατικά κορονοϊού- δεν βρει τα χρήματα!

«Μετά την καταστροφική πυρκαγιά που στοίχισε ανθρώπινες ζωές, έρχεται η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας να δώσει την χαριστική βολή στην πνευμονολογική κλινική του Παπανικολάου. Αρνείται να προχωρήσει στην ανακατασκευή της κλινικής, αν δεν διασφαλισθεί η χρηματοδότηση. Στην ουσία, δηλαδή, αν δεν βρεθεί ιδιώτης δωρητής!», επισημαίνει η Δώρα Αυγέρη και απευθυνόμενη στη Μίνα Γκάγκα υπογραμμίζει ότι «η ώρα του λαού κοντοζυγώνει και ότι τα εγκλήματα σε βάρος του δεν θα μείνουν ατιμώρητα».

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία για νοσοκομείο «Παπανικολάου»: «Πυρανίχνευση ούτε για δείγμα», δύο μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά! (Photos)

Διαβάστε την ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη:

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά που στοίχισε ανθρώπινες ζωές, έρχεται η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας να δώσει την χαριστική βολή στην πνευμονολογική κλινική του Παπανικολάου.

Αρνείται να προχωρήσει στην ανακατασκευή της κλινικής, αν δεν διασφαλισθεί η χρηματοδότηση. Στην ουσία, δηλαδή, αν δεν βρεθεί ιδιώτης δωρητής!

Ποιον απειλεί η αναπληρώτρια υπουργός ότι θα αφήσει χωρίς νοσοκομειακές υπηρεσίες και ποιον εκβιάζει να δώσει χρήματα για να μην συμβεί αυτό; Τους δωρητές;

Να γνωρίζει η κ. Γκάγκα ότι η ώρα του λαού κοντοζυγώνει και ότι τα εγκλήματα σε βάρος του δεν θα μείνουν ατιμώρητα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter