Αυγέρη κατά Μητσοτάκη: Επιμένει στην ίδια αθλιότητα – Το πρόγραμμα είχε δρομολογηθεί ήδη από το 2016

Αυγέρη κατά Μητσοτάκη: Επιμένει στην ίδια αθλιότητα – Το πρόγραμμα είχε δρομολογηθεί ήδη από το 2016

Κάθε προηγούμενο ξεπερνά η πολιτική εκμετάλλευση του Κυρ. Μητσοτάκη που, παρά την απέραντη θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, επέλεξε, πριν από μερικές ημέρες, να το καπηλευτεί και να εξαγγείλει πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών με το όνομά της, τάχα για να την τιμήσει, ένα πρόγραμμα ήδη και έχει νομοθετηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Κι όμως οι δωρεάν μαστογραφίες που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης, νομοθετήθηκαν το 2017 από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, συνέχισε να αφιερώνει» το «πρόγραμμα» στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στην εκδήλωση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για τα χρόνια νοσήματα η οποία, όπως τονίζει και σε ανάρτησή της στο Facebook η Δώρα Αυγέρη, «τον είχε ξεμπροστιάσει στις 25/10/2020 ότι δεν ενδείκνυται το συγκεκριμένο θέμα για επικοινωνιακή εκμετάλλευση και ότι αυτό το πρόγραμμα είχε δρομολογηθεί ήδη από το 2016 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία γυναικών βουλευτών εκείνης της περιόδου».

Αναλυτικά η ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Επιμένει στην ίδια αθλιότητα ο κ. Μητσοτάκης
Αθεράπευτα αδιόρθωτος!
Από το βήμα της Γερουσίας της Βουλής, μιλώντας στην εκδήλωση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για τα χρόνια νοσήματα, «διαφημίζει» την δωρεάν μαστογραφία των γυναικών.
Και επιμένει στην ίδια αθλιότητα. Να «αφιερώνει» το «πρόγραμμα» στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, ενώ ήταν ο ίδια που τον είχε ξεμπροστιάσει στις 25/10/2020 ότι δεν ενδείκνυται το συγκεκριμένο θέμα για επικοινωνιακή εκμετάλλευση και ότι αυτό το πρόγραμμα είχε δρομολογηθεί ήδη απο το 2016 επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία γυναικών βουλευτών εκείνης της περιόδου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter