Αυγέρη κατά Πλεύρη: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για το «πάρτι» στο ΙΦΕΤ

Αυγέρη κατά Πλεύρη: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για το «πάρτι» στο ΙΦΕΤ

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη σχολίασε την «παρέμβαση» του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για τις σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων που ταλαιπωρούν τους ασθενείς αλλά και τους φαρμακοποιούς.

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον υπουργό Υγείας για το «πάρτι» στο ΙΦΕΤ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δώρα Αυγέρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Στο μεταξύ, για το πάρτι στο ΙΦΕΤ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον υπουργό Υγείας που δήθεν κόπτεται για τις ελλείψεις των φαρμάκων!

Εδώ κι ένα 9 μήνες κλωσούν οι αρμόδιοι την μηνυτήρια αναφορά που είχαμε υποβάλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου( και για παράνομες εξαγωγές φαρμάκων), ενώ κάθε μέρα έρχονται και νέες πληροφορίες για το ό,τι η μαφία φαρμακαποθηκών συνεχίζει απτόητη να λειτουργεί παραμάγαζο στο ΙΦΕΤ.
Ο υπουργός δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτησή μας, ούτε φυσικά σε εκείνη που τον ρωτούσε πώς είναι δυνατό να είναι μέλος του ΔΣ του ΙΦΕΤ πρόσωπο που είναι και μέλος ΔΣ μια ιδιωτικής φαρμακαποθήκης! Όχι απλώς ασυμβίβαστο, αλλά καραμπινάτος αθέμιτος ανταγωνισμός!
Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα, το στέλεχος αυτής της  φαρμακαποθήκης που είναι και μέλος του ΔΣ του ΙΦΕΤ(!), προήχθη σε πρόεδρο του ΔΣ της Ιδιωτικής Φαρμακαποθήκης!
Ο πρόεδρος του ΔΣ ιδιωτικής Φαρμακαποθήκης, μέλος και του ΔΣ της κρατικής φαρμακαποθήκης! Σα να λες, πρόεδρος στο ΔΣ ενός ιδιωτικού καναλιού και την ίδια ώρα μέλος και του ΔΣ της ΕΡΤ!
Και σα να μην έφτανε αυτό, συμμετέχει και στη νέα επιτροπή διαπραγμάτευσης τιμών φαρμάκου που όρισε ο υπουργός Πλεύρης, ως αναπληρωτής του διευθύνοντος συμβούλου του ΙΦΕΤ!
Την ίδια ώρα που ελέγχονται για παράνομες εξαγωγές(βάσει της έκθεσης-κολάφου εσωτερικού ελέγχου), «ελέγχουν»- ορίζουν και τις τιμές φαρμάκων στην Ελλάδα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter