Αυγέρη: Σκάνδαλο Novartis – Υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα

Αυγέρη: Σκάνδαλο Novartis – Υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα

Με μια καυστική ανάρτηση στην πλατφόρμα του Facebook σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη την κατάρρευση του στημένου κατηγορητηρίου για την υπόθεση Novartis και την τελική αθώωση των δημοσιογράφων που ερευνούσαν το οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο λέγοντας πως είναι «υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα μετά το χθεσινό βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου», παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε «τα ρέστα της» τα τελευταία τρία χρόνια διώκοντας αυτούς που υπερασπίστηκαν την αλήθεια.

Η βουλευτής σχολιάζει στην ίδια ανάρτηση και την δήλωση μεταμέλειας της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου υπογραμμίζοντας πως «η ειλικρινής μεταμέλεια θα φανεί στο πώς από δω και στο εξής θα ασκείται η δημοσιογραφία , θα υπηρετείται η αλήθεια και η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών».

«Σκάνδαλο Novartis: Υπαρκτό, καραμπινάτο και με τη δικαστική βούλα μετά το χθεσινό βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου! Η σκευωρία της σκευωρίας κατέρρευσε, παρότι το καθεστώς Μητσοτάκη και το σύστημά του επί τρία χρόνια έδωσαν τα ρέστα τους!» αναφέρει η Δώρα Αυγέρη.

«Η πρώτη συγνώμη ήρθε από δημοσιογράφο. Η ειλικρινής μεταμέλεια θα φανεί στο πώς από δω και στο εξής θα ασκείται η δημοσιογραφία , θα υπηρετείται η αλήθεια και η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών!
Κι αν αυτό κάποιος δεν το αντέχει, τότε όντως, καλύτερα να αποχωρεί! Είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στο λαό και τη δημοκρατία!», προσθέτει η βουλευτής.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter