Αυγέρη τρολάρει ΝΔ: Άφησε μισό το βίντεο γιατί… της κόπηκε το ρεύμα (Video)

Αυγέρη τρολάρει ΝΔ: Άφησε μισό το βίντεο γιατί… της κόπηκε το ρεύμα (Video)

Στην αντεπίθεση περνά η Δώρα Αυγέρη καθώς η «γαλάζια» μονταζιέρα έπιασε ξανά… δουλειά. Ο πανικός στη ΝΔ είναι έκδηλος αφού ακρίβεια, ενεργειακή κρίση και διαχείριση πανδημίας έχουν προκαλέσει αυξημένη λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή, ειδικά όταν φτάνει το «μπιλιετάκι» ή το e-mail από τον πάροχο ενέργειας.

Σε αυτό το μήκος κύματος η ΝΔ δημιούργησε ένα βίντεο προκειμένου να καταδείξει τα δήθεν ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για την ενέργεια και τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση που κάνει η ΔΕΔΔΗΕ, κατ’εντολή των παρόχων, σε όσους πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς με τη ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής. Ωστόσο, η ΝΔ, κατά πάγια τακτική, αντί να πειστικών απαντήσεων για μία σειρά από ζητήματα (από τον Γιώργο Στάσση έως τη ρήτρα αναπροσαρμογής), επιλέγει να βάλει στη μονταζιέρα δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Δώρα Αυγέρη.

Σε αυτό το μήκος κύματος φιλοξενούν μία κομμένη δήλωση της Δώρας Αυγέρη από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στις περιπτώσεις ασθενών που ενώ βρίσκονται στα σπίτια τους χρειάζονται μηχανική υποστήριξη όπως οξυγόνο αλλά φοβούνται μήπως ο πάροχος αποφασίσει διακοπή λόγω οφειλών που έχουν προκληθεί (και) από τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

«Ξέρετε ότι δέχομαι τηλεφωνήματα από οικογένειες ασθενών που έχουν ρεύμα στην πρίζα και φοβούνται μήπως τους κοπεί το ρεύμα γιατί θα τους κοπεί το οξυγόνο; Ο κύριος Παπαδάκης το είπε χθες. Έλαβε μήνυμα. Σας παρακολουθώ κύριε Παπαδάκη», είχε πει επί λέξει στον ΑΝΤ1.

Στηλιτεύοντας το βίντεο της ΝΔ αλλά και τη «γαλάζια» μονταζιέρα η Δώρα Αυγέρη τονίζει με ανάρτησή της στο Facebook: «Η ΝΔ πρέπει να με βλέπει στον ύπνο της ή μάλλον να έχει χάσει τον ύπνο της. Όλο το απόσπασμα. Το άφησε μισό στο βίντεό της, γιατί καθώς φαίνεται της κόπηκε το ρεύμα!»

Ολόκληρο το βίντεο από την παρουσία της Δ. Αυγέρη στον ΑΝΤ1:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter