Αυγουστιάτικο παραλήρημα Άδωνη για Μάο, Στάλιν, Τσίπρα και… επενδύσεις (Video)

Αυγουστιάτικο παραλήρημα Άδωνη για Μάο, Στάλιν, Τσίπρα και… επενδύσεις (Video)

Αν μη τι άλλο, δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει τη δημιουργικότητα των κυβερνητικών στελεχών στην αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να αποτινάξουν από πάνω τους, αλλά και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την όποια ευθύνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών και συνάμα να αλλάξουν την ατζέντα της πολιτικής συζήτησης.

Τρανό παράδειγμα η σημερινή τηλεοπτική παρουσία, ή μάλλον… παραλήρημα του Άδωνη Γεωργιάδη στον ΑΝΤ1, ο οποίος δεν δίστασε να «βάλλει» κατά του Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός πως εκφράζει ανησυχίες για την εξέλιξη της υπόθεσης των παρακολουθήσεων, διότι κατά τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν δικαιούται να… μιλάει ως θαυμαστής του Μάο και του Στάλιν.

Κι όποιος νομίζει ότι η νέα τηλεοπτική παρέμβαση Γεωργιάδη σταματά στις αναφορές περί κομμουνιστών, πλανάται πλάνη οικτρά, διότι στα είκοσι (και λίγο παραπάνω) λεπτά της παρέμβασής του στον ΑΝΤ1, φρόντισε να πληροφορήσει το κοινό πως «στην κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», στο ότι η «χώρα στέκεται καλύτερα από όλες τις χώρες της Ευρώπης στην οικονομική κρίση» και πως δεν βοηθά η «μαυρίλα» που εκφράζεται από την αντιπολίτευση.

Παράλληλα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι η Ελλάδα δεν κατέχει την αρνητική πρωτιά στην Ε.Ε για την ακρίβεια, αλλά βρίσκεται στην έκτη θέση, λες και αυτός είναι λόγος για να… χαρεί ο πολίτης που βλέπει την τσέπη του να αδειάζει ενώ προμηθεύεται τα βασικά είδη ανάγκης.

«Κερασάκι» στην «τούρτα» του παραληρήματος Άδωνη αυτή την… ωραία πρωία του Αυγούστου, η αναφορά ότι το 2022 η Ελλάδα θα είναι μέσα στις τρεις χώρες με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter