Αύρες και ΜΑΤ στη Μόρια αντί για βασικά αγαθά – Ανταπόκριση του Documento από το νησί (Video)

Αύρες και ΜΑΤ στη Μόρια αντί για βασικά αγαθά – Ανταπόκριση του Documento από το νησί (Video)

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στη Μόρια, με προτεραιότητα της κυβέρνησης όπως όλα δείχνουν να είναι η καταστολή, αφού νωρίς το πρωί κατέφτασαν στο νησί δύο Αύρες (οχήματα εκτόξευσης νερού) και εννέα κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ. 

Παράλληλα στο ίδιο πλοίο που έφυγε από τον Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης έφτασαν στην Μυτιλήνη οχήματα της ομάδας ΟΠΚΕ, αλλά και κλιμάκια του ΕΟΔΥ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν μεταβεί στο νησί και την Πέμπτη με  C130 της πολεμικής αεροπορίας.

Την ίδια ώρα σχεδόν 12.000 ψυχές βρίσκονται στον δρόμο προσπαθώντας να επιβιώσουν αφού δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στην ενδοχώρα και δεν έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε νερό και φαγητό. Κοιμούνται σε δρόμους, σε πάρκινγκ ακόμα και σε νεκροταφεία προκειμένου να προστατευτούν όσο καλύτερα μπορούν. 

Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η βοήθεια προς αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι η παροχή βασικών αγαθών αλλά η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων. 

Ο Αντώνης Ρηγόπουλος βρίσκεται στη Λέσβο για λογαριασμό του documentonews.gr και μεταδίδει το τι συμβαίνει στην περιοχή.

https://www.facebook.com/documentonews.gr/videos/349927856147790/

Gepostet von Documento am Freitag, 11. September 2020

Απελπιστικη κατάσταση σήμερα στη Μυτιλήνη. Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες κατασκηνώνουν στον κεντρικό δρόμο προς το λιμάνι σε μήκος χιλιομέτρων. Ισχυρές δυναμεις των ματ και δύο αυρες στο σημειο.

Δημοσιεύτηκε από Documento στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter