Αυστηρές προειδοποιήσεις Παπακώστα κατά συνωμοσιολόγων, «κλείνει» το μάτι σε Σαρίδη ο Μπαλωμενάκης

Αυστηρές προειδοποιήσεις Παπακώστα κατά συνωμοσιολόγων, «κλείνει» το μάτι σε Σαρίδη ο Μπαλωμενάκης

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη προειδοποίησε όσους αποκαλούν προϊόν συναλλαγής την υπουργοποίησή της, ενώ ο Αντ. Μπαλωμενάκης σημείωσε από το βήμα της Βουλής ότι η πρόταση νόμου του Γ. Σαρίδη αξίζει να συζητηθεί.

«Θα με βρουν απέναντι όπως δεν έχω κάνει ποτέ 18 χρόνια που πολιτεύομαι» είπε σε αυστηρό τόνο κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού η Κατερίνα Παπακώστα απευθυνόμενη σε όσους ισχυρίζονται ότι υπουργοποιήθηκε για να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών. Προειδοποίησε δε ότι προτίθεται να αξιοποιήσει κάθε μέσο προστασίας που της παρέχει η Δημοκρατία κατά όσων συνωμοσιολογούν συκοφαντώντας την.

«Αξίζει να συζητηθεί»

Θετικός παρουσιάστηκε ο Αντ. Μπαλωμενάκης στη συζήτηση της πρότασης νόμου του Γ. Σαρίδη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής -το πρωί της Πέμπτης- ξεκαθάρισε ότι δεν θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό παρά τη διαφορετική γραμμή της Ένωσης Κεντρώων.

Κυρίως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε να συμφωνεί με την άποψη του κ. Σαρίδη ως προς την αναπροσαρμογή του επιπέδου φτώχειας, με τον κ. Μπαλωμενάκη να επισημαίνει ότι αυτή μπορεί να συμπληρώσει την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση αναφορικά με το ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter