Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τον άκουγε από το θεωρείο

Αυστραλία: Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του από το βήμα του κοινοβουλίου (Video)

Οι Αυστραλοί ψήφιζαν κατά συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της θέσπισης του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων τον Σεπτέμβριο, και το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη γερουσία, ενώ αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να περάσει και από την κάτω Βουλή.

Ο βουλευτής Τιμ Γουίλσον έκανε πρόταση στον σύντροφό του Ράιαν Μπόλτζερ, με τον οποίο ήδη είχαν ανταλλάξει δαχτυλίδια, αλλά είχαν συμφωνήσει να περιμένουν να εγκριθεί το νομοσχέδιο για να παντρευτούν.

“Στην πρώτη μας ομιλία όρισα τον δεσμό μας με το δαχτυλίδι που έχουμε και οι δύο στα αριστερά μας χέρια, ότι είναι η απάντηση στο ερώτημα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Οπότε, υπάρχει μόνο ένα πράγμα να κάνω – Ράιαν Πάτρικ Μπόλτζερ, θα με παντρευτείς;”, είπε ο Γουίλσον. Ο Μπόλτζερ ένευσε καταφατικά, αποδεχόμενος την πρόταση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.