Σοκαριστικό βίντεο: Καρχαρίας κατασπαράζει κολυμβητή «Είδαμε νερό να πετάγεται, υπήρχε παντού αίμα»

Σοκαριστικό βίντεο: Καρχαρίας κατασπαράζει κολυμβητή «Είδαμε νερό να πετάγεται, υπήρχε παντού αίμα»

Ένα φρικιαστικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα που δείχνει έναν κολυμβητή να δέχεται επίθεση από έναν λευκό καρχαρία, στα ανοιχτά της παραλίας «Little Bay» στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

«Κάποιος κολυμπούσε και ένας καρχαρίας ήρθε και του επιτέθηκε», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Κρις Λίντο στο δίκτυο Nine. «Ακούσαμε μια κραυγή και γυρίσαμε, φαινόταν σαν ένα αυτοκίνητο να είχε πέσει στο νερό, είδαμε νερό να πετάγεται, και τότε ο καρχαρίας δάγκωνε τον άνθρωπο και υπήρχε παντού αίμα».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας εκτίμησε ότι ο καρχαρίας ήταν μήκους 4,5 μέτρων.

Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα σαγόνια του καρχαρία με τα αυστραλιανά ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι είναι η πρώτη θανάσιμη τέτοια επίθεση εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας και των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Μέλος της ομάδας των σωστικών συνεργείων υποστήριξε ότι, τη στιγμή που έφθασε το ασθενοφόρο , δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον κολυμβητή καθώς είχε υποστεί καταστροφικούς τραυματισμούς.

Ωστόσο, οι κραυγές του άτυχου άνδρα ακούγονταν με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην μπορούν να κάνουν τίποτα.

Η πολιτειακή κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας δαπάνησε εκατομμύρια δολάρια σε τεχνολογία, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι επιθέσεις καρχαριών κατά μήκος των ακτών της, εν μέσω ανησυχιών από τους πολίτες, αναπτύσσοντας δίχτυα σε 51 παραλίες, καθώς και drones και σταθμούς παρακολούθησης καρχαριών, που μπορούν να εντοπίσουν λευκούς καρχαρίες μέσω δορυφόρου και να στείλουν προειδοποίηση όταν εντοπίζεται κάποιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter