Αυστραλία: Ομογενής απήγαγε… 97χρονη Ελληνίδα – Πίστευε ότι ήταν η νεκρή μητέρα της! (Photos)

Αυστραλία: Ομογενής απήγαγε… 97χρονη Ελληνίδα – Πίστευε ότι ήταν η νεκρή μητέρα της! (Photos)

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστριες δύο Ελληνίδες διαδραματίστηκε στην μακρινή Αυστραλία. Θύμα απαγωγής ενώ διέμενε σε οίκο ευγηρίας έπεσε μια 97χρονη Ελληνίδα στην Αυστραλία από μία ομογενή, η οποία πίστευε ότι ήταν η νεκρή μητέρα της!

Η εξαφάνιση της υπερήλικης Δήμητρας Παυλοπούλου από τον οίκο ευγηρίας, σε προάστιο της Μελβούρνης, αναφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε σε σπίτι σε άλλη περιοχή και διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία βρήκε στο σημείο και συνέλαβε την 51χρονη Ειρήνη Μοσχονά, στην οποία αποδόθηκαν κατηγορίες για απαγωγή και παράνομη κράτηση.

Η δράση της 51χρονης αποκαλύφτηκε από φίλη της, η οποία ειδοποίησε τις αρχές όταν είδε την 97χρονη να βρίσκεται ξαπλωμένη στο καθιστικό του σπιτιού της. Η Μοσχονά παρουσιάστηκε την Κυριακή στο δικαστήριο, το οποίο απέρριψε το αίτημα για εγγύηση λόγω ανησυχιών για την ψυχική της κατάσταση και την έκρινε προφυλακιστέα.

Η Μοσχονά υποστήριξε ενώπιον των αρχών ότι πίστευε ότι η ηλικιωμένη ήταν η μητέρα της, παρά το γεγονός ότι αυτή είχε πεθάνει σε οίκο ευγηρίας το 2013. Όπως έγινε γνωστό, η 51χρονη πιστεύει ότι “υπήρξε συνωμοσία εναντίον της από κάποιους ανθρώπους, με στόχο να πάρουν την περιουσία της μητέρας της”. Στο παρελθόν είχε ζητήσει να γίνει εκταφή για να διαψευστεί με έλεγχο DNA, ο θάνατός της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Μοσχονά επισκεπτόταν συχνά οίκους ευγηρίας αναζητώντας την “πραγματική” μητέρα της.

Πηγή: Russia Tod

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter