Αυστραλία: Ράπερ βούτηξε στη θάλασσα, για να μην πληρώσει τα θαλασσινά που έφαγε (Video & Photos)

Αυστραλία: Ράπερ βούτηξε στη θάλασσα, για να μην πληρώσει τα θαλασσινά που έφαγε (Video & Photos)

Γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα AKA 2pec, ο ράπερ Τέρι Πεκ βρέθηκε κατηγορούμενος για κλοπή και σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, στην προσπάθειά του να αποφύγει το λογαριασμό για το ακριβό γεύμα με θαλασσινά και ποτά που παρήγγειλε και κατανάλωσε σε πολυτελές εστιατόριο στην περιοχή Γκολντ Κοστ της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 33χρονος φέρεται ότι κατανάλωσε θαλασσινά, συνολικής αξίας περίπου 440 ευρώ, στο εστιατόριο θαλασσινών Omeros, το απόγευμα της Κυριακής, περιλαμβανομένων δύο αστακών, 21 κοκτέιλ με στρείδια και ενός χταποδιού, ενώ κατανάλωσε και ποτά.

Όταν έφθασε ο λογαριασμός, ο Πεκ κατηγορείται ότι το έβαλε στα πόδια και πήγε στην παραλία Μέιν, όπου έπεσε στη θάλασσα. Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών, που με τη βοήθεια των ναυαγοσωστών, μπήκαν στη θάλασσα, πάνω σε τζετ σκι, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην ακτή

Τη Δευτέρα, ο Πεκ εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου του Σάουθπορτ, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και για σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο στις 4 Μαΐου, ενώ του απαγορεύθηκε να επιστρέψει στο εστιατόριο, που μάλλον ανήκει σε ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτες, αν κρίνουμε από το όνομα και το στυλ. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο ράπερ είπε ότι δεν απόλαυσε το φαγητό και ότι οι αστακοί ήταν παραψημένοι. «Κανονικά, έπρεπε να μου ζητήσουν συγγνώμη», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο με την ανάσυρση του ράπερ από τη θάλασσα: http://www.abc.net.au/news/2017-04-10/gold-coast-man-flees-into-ocean-after-racking-up/8432012 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter