ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ

Αυστραλία: Σκύλος.. .απολύθηκε από την Αστυνομία, επειδή ήταν "χαδιάρης"

Ο Gavel, ο γερμανικός ποιμενικός της φωτογραφίας, είχε αρχικά στρατολογηθεί ως κουτάβι για να μπει στο σώμα σκύλων της αστυνομίας. Όμως κόπηκε στα... τεστ επειδή ήταν υπερβολικά ...φιλικός με τους ανθρώπους.

Αντί να πιάνει εγκληματίες και να ανακαλύπτει εκρηκτικά και ναρκωτικά με τη μυρωδιά, ο Gavel προτιμούσε να δέχεται χάδια και αγκαλιές από τους αγνώστους,  αναφέρει το BBC.

Οι εκπαιδευτές του στο Queensland Police Service του Brisbane, στην ανατολική Αυστραλία, το Φεβρουάριο διέκοψαν το 16 μηνών πρόγραμμα εκπαίδευσής του, κρίνοντας ότι ο Gavel ήταν υπερβολικά κοινωνικός για το αστυνομικό σώμα.

Ο κυβερνήτης του Queensland, Paul de Jersey, στην κατοικία του οποίου πραγματοποιούταν η εκπαίδευση του Gavel, πήρε το κουτάβι υπό την προστασία του και το έκανε επίσημο μέλος της οικογένειάς του. Από τότε είναι τρισευτυχισμένος.

Πηγή:ΒΒC

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.