Αυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Αυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Με απόφαση του Νίκου Βούτση μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων, συγκροτήθηκε η Επιτροπή της Βουλής για τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί, τα μέλη της Επιτροπής είναι συνολικά 46 και συγκεκριμένα 23 από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, 11 από την Κ.Ο της ΝΔ, 3 από τη ΔΗΣΥ, 2 από τη Χ.Α. και το ΚΚΕ και 1 βουλευτή από ΑΝΕΛ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και από τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Τα μέλη

Από τον ΣΥΡΙΖΑ:

Σία Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Γκιόλας, Κώστας Δουζίνας, Θοδωρής Δρίτσας, Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Κατρούγκαλος, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σπύρος Λάππας, Αριστείδης Μπαλτάς, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Νίκος Ξυδάκης, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαηλιού, Γιώργος Παπαφιλίππου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Αντώνης Συρίγος, Θεοδώρα Τζάκρη, Χάρης Τζαμακλής, Βασίλης Τσίρκας, Γιάννης Τσιρώνης, Γιώργος Τσόγκας και Τασία Χριστοδουλοπούλου

Από τη ΝΔ:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκη Κεραμέως, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Τασούλας, Κώστας Τζαβάρας, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Τσιάρας και Κωστής Χατζηδάκης

Από τη ΔΗΣΥ:

Βαγγέλης Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Θόδωρος Παπαθεοδώρου

Από την Χρυσή Αυγή:

Βαγγέλης Καρακώστας κι ο Χρήστος Παππάς

Από το ΚΚΕ:

Γιάννης Γκιόκας και Γιάννης Δελής

Από τους ΑΝΕΛ:

Κώστας Κατσίκης

Από το Ποτάμι:

Γιώργος Μαυρωτάς,

Από την Ένωση Κεντρώων:

Μάριος Γεωργιάδης

Ανεξάρτητος βουλευτής:

Χάρης Θεοχάρης.

Τετάρτη αποφασίζεται η διάρκεια της Επιτροπής

Την Τετάρτη έχει οριστεί η ειδική ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας για την απόφαση της χρονικής διάρκειας των εργασιών της Επιτροπής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, η πρόθεση που υπάρχει είναι οι εργασίες της Επιτροπής να διαρκέσουν δύο μήνες, με στόχο στα τέλη Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη ψηφοφορία επί των άρθρων που προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter