Αυτά είναι τα τραγούδια της περιοδείας του Bruce Dickinson

Αυτά είναι τα τραγούδια της περιοδείας του Bruce Dickinson
Φωτογραφία: Παύλος Μαυρίδης

Μόνο από τις προσωπικές του δουλειές τα κομμάτια στην πρώτη σόλο συναυλία του Bruce Dickinson μετά το 2002.

Μπορεί η περιοδεία του Bruce Dickinson The Mandrake Project World Tour 2024 -που στις 21 Ιουλίου θα κάνει στάση και την Ελλάδα- να ξεκινάει επίσημα στις 18 Απριλίου από το Μεξικό, χθες όμως αποκαλύφθηκαν τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στη setlist.

Η προσωπική μπάντα του τραγουδιστή των Iron Maiden βρίσκεται για τις σχετικές πρόβες στην δυτική ακτή των ΗΠΑ και χθες βράδυ ανέβηκαν στη σκηνή του θρυλικού Whiskey Α Go Go Bar του Λος Άντζελες για πρώτο από τα τρία warm up shows που είναι προγραμματισμένα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν και τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια, αλλά το πρώτο που παρατηρεί είναι ότι ο θρυλικός τραγουδιστής στηρίζεται αποκλειστικά στα προσωπικά του άλμπουμ καθώς η setlist δεν περιλαμβάνει ούτε ένα τραγούδι από Iron Maiden.

Το συγκρότημα έπαιξε συνοικία 15 κομμάτια, 4 εκ των οποίων από το ολοκαίνουργιο «The Mandrake Project». Τα «Accident of Birth», «Balls to Picasso» και «Chemical Wedding» εκπροσωπούνται με τρία τραγούδια το καθένα και το «Tyranny of Souls» με ένα, ενώ η μία και μοναδική διασκευή είναι το Frankenstein από Edgar Winter Group. Αναλυτικά τα τραγούδια που έπαιξε ο Bruce Dickinson στην πρώτη του σόλο συναυλία από το 2002 είναι τα εξής:

1. Accident of Birth
2. Abduction
3. Laughing in the Hiding Bush
4. Afterglow of Ragnarok
5. Chemical Wedding
6. Many Doors to Hell
7. Tears of the Dragon
8. Resurrection Men
9. Rain on the Graves
10. Frankenstein
(The Edgar Winter Group cover)
11. Gods of War
12. The Alchemist
13. Darkside of Aquarius
14. Jerusalem
15. Road to Hell

Υπενθυμίζεται ότι ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Release Athens, μαζί με τους Judas Priest και τους Accept

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter