Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου βασιλικού μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι (Video – Photos)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου βασιλικού μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι (Video – Photos)

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με το νεογέννητο γιο τους στο παλάτι του Γουίνδσορ έκανε ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δύο ήμερες μετά τη γέννησή του.

Ο πρίγκιπας Χάρι κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό, είπε στους δημοσιογράφους πως είναι πολύ χαρούμενος που έγινε πατέρας. Η Μέγκαν από την άλλη  αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχουν βρει το όνομα του μωρού.

Το νεογέννητο αγοράκι δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο το χάιδευε συνεχώς. 

Όταν την ρώτησαν πως αισθάνεται που έγινε μητέρα, η Μέγκαν είπε: «Είναι μαγικό, είναι συγκλονιστικό και έχω πλέον τα δυο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, έτσι είμαι πολύ ευτυχισμένη!»

Ο Χάρι από την άλλη είπε ότι όλοι λένε πως τα μωρά αλλάζουν μέσα σε δυο εβδομάδες, ο δικός μας αλλάζει κάθε μέρα. Είπε ακόμα ότι του αρέσει πολύ ο ρόλος του γονιού.

Η Μέγκαν ευχαρίστησε τους πάντες για την συμπαράσταση και τις ευχές και είπε ότι ανυπομονεί να δείξει τον μικρό και σε άλλα μέλη της οικογένειας. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να συναντήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο αργότερα μέσα στην ημέρα, καθώς και την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια.







_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter