Αυτή είναι η 51χρονη που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα (Photo)

Αυτή είναι η 51χρονη που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα (Photo)

Η Φρειδερίκη Καρζή, πρώην σύζυγος επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων, είναι η 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα, στην οδό Μακεδονομάχων, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας δύο κάλυκες, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρει το bloko.gr, το θύμα, μετά τον χωρισμό της, είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι αυτήν.

Ο ερωτευμένος άνδρας όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να του γίνουν συστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες τους στο οικογενειακό περιβάλλον 51χρονης, εξετάζοντας εάν δεχόταν απειλές.

Ωστόσο αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι έχει συμβεί. Παράλληλα εξετάζεται και το σενάριο της ληστείας. Επιπλέον οι αρχές θα εξετάσουν εάν η γυναίκα δεχόταν απειλές, ωστόσο προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν σε λίμνη αίματος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε τραύματα από δύο σφαίρες στο κεφάλι

Η φωτογραφία από το προφίλ στο Facebook

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter