Αυτή είναι η γυναίκα για την οποία χώρισε ο Τζεφ Μπέζος (Photos)

Αυτή είναι η γυναίκα για την οποία χώρισε ο Τζεφ Μπέζος (Photos)

Μετά από 25 χρόνια γάμου, ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του, Μακένζι, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν και όπως φαίνεται η αιτία είναι μια εντυπωσιακή 49χρονη πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Πρόκειται για τη Λόρεν Σάντσεζ, η οποία φαίνεται ότι «προκάλεσε» το διαζύγιο του ιδιοκτήτη της Amazon και πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Σύμφωνα με National Enquirer, Σάντσεζ και ο Μπέζος είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες, παρά το γεγονός ότι και η ίδια είναι παντρεμένη και μάλιστα με συνιδιοκτήτη πολύ γνωστού πρακτορείου μοντέλων στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι περνάει χρόνο στη βίλα του Μπέζος, ταξιδεύει με το γιοτ και το τζετ του και βρίσκει καταφύγιο σε υπερπολυτελή καταλύματα και ξενοδοχεία.

Φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από χρόνια, όταν η Σάντσεζ, η οποία είναι και πιλότος, συμμετείχε στα γυρίσματα ενός βίντεο για μια από τις επιχειρήσεις του Μπέζος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν και οι σύζυγοι του ζευγαριού δεν είχαν ιδέα για τους δεσμούς τους, ο Μπέζος ανακοίνωσε στη δική του σύζυγο ότι θα χωρίσουν, διότι ήξερε ότι τον είχαν εντοπίσει παπαράτσι με τη Σάντσεζ.

Άλλες πληροφορίες πάντως το διαψεύδουν, υποστηρίζοντας ότι ο Μπέζος και η σύζυγός του προσπάθησαν πολύ για να σώσουν το γάμο τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter