Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (Photos)

Αυτή είναι η μυθική βίλα Ωνάση στο Λαγονήσι που πωλείται (Photos)

Η μυθική βίλα του Έλληνα μεγιστάνα στο Λαγονήσι, που συνδέθηκε με μεγάλες στιγμές της προσωπικής και επιχειρηματικής ζωής της οικογένειας Ωνάση, πωλείται. 

Ο υποψήφιος αγοραστής εκτιμάται πως θα πρέπει να καταβάλει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για τα 823 τ.μ. της κατοικίας.

Η βίλα της Καλλιρόης Πατρονικόλα, αδελφής του θρυλικού μεγιστάνα, είχε πωληθεί προ ετών από την κόρη της Μαριλένα σε Έλληνα εφοπλιστή. Έκτοτε ανακαινίστηκε ριζικά και νοικιάζεται ήδη έναντι 2.500 ευρώ την ημέρα.

Η βίλα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστορία της οικογένειας Ωνάση, χτισμένη σε μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, σε ένα οικόπεδο 5.000 τ.μ. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δύο σουίτες, τεχνητή λίμνη, χαμάμ, εσωτερικές πισίνες γυμναστήρια και εκκλησάκι.

Έκτοτε η βίλα έχει ανακαινιστεί ριζικά και ενοικιάζεται τους τελευταίους 10 μήνες με υψηλό τίμημα.

Το εγχείρημα της πώλησης ανέλαβε Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate. Η παρουσίαση – αγγελία προς τους ενδιαφερόμενους αγοραστές περιλαμβάνει εκτός από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο με πανοραμικά πλάνα από drone που αποτυπώνουν και το μοναδικής ομορφιάς τοπίο που περιβάλλει τη βίλα.

Η βίλα είναι χτισμένη σε μία όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία, σε ένα οικόπεδο 5.000 τ.μ. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, δύο σουίτες, τεχνητή λίμνη, χαμάμ, εσωτερικές πισίνες γυμναστήρια και εκκλησάκι.

Στο εσωτερικό δεσπόζει το τεράστιο καθιστικό με τα ψηλά ταβάνια ανάμεσα σε δύο πτέρυγες που δίνουν στο σπίτι τη μορφή του ελληνικού γράμματος «Π».

Τα σαλόνια και οι συνολικά επτά κρεβατοκάμαρες του πολυτελούς κτίσματος διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, ενώ εικόνα υψηλής αισθητικής δίνει και η εκτεταμένη χρήση μαρμάρου και γρανίτη στα μπάνια και στην κουζίνα. 









Πληροφορίες – Φωτογραφίες: goldenlandgoutos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter