Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Συνεργασία-έκπληξη

Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που θα διαφημίζει στη φανέλα της… χασίς!

Μία από τις πιο γνωστές ομάδες για τις καμπάνιες τους κατά των ναρκωτικών είναι η αυστριακή S.C. Wiener Viktoria, μιας που στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε προγράμματα τόσο για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών όσο και για την προστασία των αστέγων.

Τώρα η συγκεκριμένη ομάδα εμφανίστηκε πάλι στην επικαιρότητα, χάρη σε μία συνεργασία-έκπληξη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νέο χορηγό που διαφημίζεται στη φανέλα της, με την εταιρία Flowery Field που δραστηριοποιείται στα προάστια της Βιέννης να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλιέργειας κάνναβης, υλικού που χρησιμοποιείται είτε για θεραπευτικούς σκοπούς είτε για παραγωγή ελαφρών ναρκωτικών!

Η αυστριακή ομάδα θα διαφημίζει πλέον την εν λόγω εταιρία, κάτι που δεν έχει προηγούμενο, και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το 30% των εσόδων από τη χορηγία θα διατεθεί σε κοινωνικά προγράμματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.