Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Διένυσε 6.500 χιλιόμετρα σε 6 ώρες

Αυτή είναι η ρωσική απάντηση σε Boeing και Airbus - Παρθενική πτήση για το MC-21-300 (Video)

Την πρώτη του πτήση πραγματοποίησε το ρωσικού σχεδιασμού και κατασκευής αεροπλάνο MC-21-300, από το Ιρκούτσκ μέχρι τη Μόσχα, διανύοντας μια απόσταση 4.500 χιλιομέτρων σε έξι ώρες.

Επρόκειτο για τη πρώτη μεγάλης διάρκειας πτήση για το MC-21-300, του οποίου οι δοκιμές αναμένεται να συνεχιστούν στη Μόσχα πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.

«Όλα τα συστήματα του αεροσκάφους λειτούργησαν χωρίς καμία αστοχία», δήλωσε ο πιλότος του αεροσκάφους, ενώ ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες δοκιμές, η πιστοποίηση και τέλος η δημιουργία μιας γραμμής παραγωγής».

Το ρωσικό αεροσκάφος που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική στην κατηγορία του στα αεροπλάνα της Boeing και της Airbus μπορεί να μεταφέρει 132-163 επιβάτες σε απόσταση μέχρι 6.500 χιλιομέτρων. Μέχρι τον Ιούλιο του 2017 είχε συμφωνηθεί η πώληση 205 αεροσκαφών, σχεδόν αποκλειστικά σε ρωσικές αεροπορικές εταιρείες. 

First direct flight of Irkut MC-21

Russian-made Irkut MC-21 has successfully conducted its first direct flight from Irkutsk to Zhukovsky:

Posted by Russia Beyond on Dienstag, 17. Oktober 2017
Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.