Αυτή η γυναίκα έχασε 98 κιλά και τώρα τρέχει σε μαραθώνιους (Photos)

Αυτή η γυναίκα έχασε 98 κιλά και τώρα τρέχει σε μαραθώνιους (Photos)

Ένα βήμα πριν το θάνατο είχε φτάσει μια 30χρονη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, που ήταν τόσο παχιά, ώστε οι γιατροί να της δίνουν μετά βίας ακόμη τέσσερα χρόνια ζωής. Εκείνη όμως, με τη βοήθεια ενός γιατρού που τη βοήθησε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματός της, έκανε την ανατροπή, έχασε 98 κιλά και πλέον καταπλήσσει με τις επιδόσεις της στους μαραθώνιους που συμμετέχει.   

Η Μισέλ Έμπερτσον ζύγιζε 193 κιλά κι έτρωγε σε καθημερινή βάση όσο μια τετραμελής οικογένεια. Πέρναγε όλη τη μέρα στο κρεβάτι, είχε ήδη ένα σπασμένο πόδι σε τρία σημεία λόγω βάρους και δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει. Μετά από επέμβαση στο στομάχι, άρχισε να αλλάζει διατροφικές συνήθειες. Το φαστ-φουντ με το οποίο μεγάλωσε, συνοδεία αναψυκτικών, αποτέλεσε παρελθόν και η ίδια έγινε μανιακή με την υγιεινή ζωή και την γυμναστική.

Πλέον, ζυγίζει 95 κιλά, με λίπος στο σώμα της στο 23%. Στις χειρότερες μέρες της, είχε φτάσει έως και το 63.1%, το οποίο είναι το υψηλότερο όριο που έχει καταγραφεί. Έχει ήδη τρέξει σε 30 μαραθώνιους και επόμενος στόχος της είναι να κατέβει σε αγώνες body building ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter