Αυτή τη βδομάδα καταβάλλεται ο το δώρο Χριστουγέννων – Πως να το υπολογίσετε (Video)

Αυτή τη βδομάδα καταβάλλεται ο το δώρο Χριστουγέννων – Πως να το υπολογίσετε (Video)

Aπό τις 15 και έως τις 21 Δεκεμβρίου πρόκειται να καταβληθεί όπως και κάθε χρόνο το δώρο Χριστουγέννων σε όλους τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Για τον υπολογισμό του δώρου λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος που αμείβονται οι εργαζόμενοι και υπολογίζεται στη χρονική περίοδο 1 Μαΐου – 31 Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι που δούλευαν χωρίς διακοπή στον εργοδότη τους όλη τη συγκεκριμένη περίοδο, θα πάρουν έναν μηνιαίο μισθό για δώρο (όσοι αμείβονται με μισθό) ή 25 ημερομίσθια (όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο).

Υπολογίστε εδώ το ποσό που δικαιούστε.

Τι συμβαίνει με τους ανέργους

Το δώρο Χριστουγέννων 2018 ξεκίνησε να καταβάλλεται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στους επιδοτούμενους ανέργους, αλλά και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Ποιοι δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και παίρνουν το επίδομα ανεργίας δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων.

Το ποσό που θα πάρουν ισούται με ένα ολόκληρο επίδομα ανεργίας, εφόσον λάμβαναν το επίδομα από την 1η Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Δηλαδή, 360 ευρώ.

Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω, δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter