Αυτή τη φορά ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ζήτησε «συγγνώμη» αλλά έκανε διαφήμιση!

Αυτή τη φορά ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ζήτησε «συγγνώμη» αλλά έκανε διαφήμιση!

Χωρίς τη «συγγνώμη» της Ομόνοιας αλλά με διαφήμιση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην κριτική ότι δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας κατά την παρουσία του στη συναυλία της Άννας Βίσση.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της τον κατηγόρησε ότι εκείνος και «η παρέα του» δεν φορούσαν μάσκες κατά τη συναυλία της Άννα Βίσση.

Στην απάντηση της κριτικής που δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης πλέκει το εγκώμιο της οργάνωσης της Τεχνόπολης και των μέτρων ασφαλείας που τηρήθηκαν στο έπακρο.

Ο ίδιος μάλιστα προσκαλεί στην Τεχνόπολη όλους τους… αμφισβητίες για να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια και θα περάσουν καλά.

Και βέβαια κανείς δεν έχει αντίρρηση ο Δήμαρχος Αθηναίων να στηρίζει τον Πολιτισμό, όπως λέει, αρκεί βέβαια να δίνει το καλό παράδειγμα και να μην αφήνει περιθώρια να αμφισβητηθεί.

Βέβαια, η παρουσία κατά τις συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών της «μεγάλης πίστας» μπορεί να μην αποτελούν ακριβώς προώθηση του πολιτισμού αλλά μάλλον δημόσιες σχέσεις, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.

Μόνον που ο Δήμαρχος Αθηναίων δέχθηκε σήμερα και άλλη «επίθεση» από φιλικό προς την κυβέρνηση μέσο.

Στη στήλη του στα Νέα – συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη- «Αγιογραφίες» ο Μιχάλης Μητσός δεν χρησιμοποιεί τα καλύτερα λόγια για τον Δήμαρχο Αθηναίων. Το αντίθετο μάλιστα! 

Ο ίδιος σημειώνει πως ο Δήμαρχος Αθηναίων «συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά να αδιαφορεί για τους γραπτούς ή άγραπτους κανόνες που ισχύουν την εποχή της πανδημίας».

Ο γράφων θυμάται (δυστυχώς για τον κύριο Μπακογιάννη) την ταλαιπωρία των οδηγών από τον Μεγάλο Περίπατο σημειώνοντας:

«”Μα δεν σας αρέσει η ιδέα μου;” τους έλεγε έκπληκτος. Στο μυαλό του υπήρχε μόνο το στίγμα που θα αφήσει στην Ιστορία»

Ο Μιχάλης Μητσός θυμάται και τα εγκαίνια της Πλατείας Ομονοίας:

«Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν μαζί με το συνεπαρμένο πλήθος, αλλά δεν το έβλεπε. Ήταν απορροφημένος από τους ύμνους που θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για τον οραματιστή που σημάδεψε τη ζωή της πρωτεύουσας-και, ποιος ξέρει, της χώρας. Όταν του επισημάνθηκε στη συνέχεια το παράπτωμά του, έπεσε από τα σύννεφα. Και ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη, μιλώντας για ένα πολύ μεγάλο λάθος».

Ο Μηχάλης Μητσός όμως γίνεται πιο καυστικός από τη στήλη του στα ΝΕΑ.

Συμπληρώνει πως η συγγνώμη του Κώστα Μπακογιάννη αφορούσε τη συμπεριφορά των άλλων, όχι τη δική του.

«Το λάθος του ήταν ότι δεν προέβλεψε πως θα μαζευόταν αυθόρμητα πολύς κόσμος, όχι ότι δεν έδωσε ο ίδιος παράδειγμα φορώντας μάσκα».

Και συμπληρώνει:

«Τις αποστάσεις θα τις κρατούν οι άλλοι. Εκείνος και η παρέα του ανήκουν σε άλλο καθεστώς. Εκείνος είναι ο δήμαρχος. Μπορεί λοιπόν να παρακολουθεί τη συναυλία της Άννας Βίσση χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Και όταν την άλλη μέρα δει τις φωτογραφίες στα social media θα εκπλαγεί και πάλι, ειλικρινά. Και θα ζητήσει ξανά συγγνώμη – ή μπορεί και όχι, δεν έχει άλλωστε και μεγάλη σημασία».

Ο δημοσιογράφος όμως σημειώνει πως δεν φταίει αυτός, αλλά έτσι συμπεριφέρονται οι περισσότεροι άνθρωποι που κυκλοφορούν στα μεγάλα σαλόνια της εξουσίας…

Προφανώς μεγάλα σαλόνια της εξουσίας και πολιτικά τζάκια ταυτόχρονα είναι εκρηκτικός συνδυασμός! 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη στο facebook:

https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10158348979121999

Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Mittwoch, 16. September 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter