Αυτή την Κυριακή στο Documento: Στο μικροσκόπιο της OLAF ο Μ. Κεφαλογιάννης (Video)

Αυτή την Κυριακή στο Documento: Στο μικροσκόπιο της OLAF ο Μ. Κεφαλογιάννης (Video)

Νέα στοιχεία φωτιά από τη συνεργάτιδα του Μανόλη Κεφαλογιάννη που τον κατήγγειλε γιατί της έπαιρνε το μισθό.

Και αυτή την Κυριακή υπάρχει το Documento

  • Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF).
  • Σημεία και τέρατα στις καταθέσεις-φωτιά πρώην συνεργάτιδάς του. Αντικομμουνιστικό παραλήρημα στην απολογία του στο Ευρωκοινοβούλιο με συκοφαντικές επιθέσεις σε Τσίπρα, Βασιλική Θάνου, Ξένη Δημητρίου και στο σύνολο των εργαζομένων στο Documento. Ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική δικαιοσύνη υποστήριξε την άρση ασυλίας του. Με εξώδικο πριν από τη δημοσίευση απάντησε ο καταγγελλόμενος στις ερωτήσεις που του έθεσε η εφημερίδα.
  • Αλέξης Τσίπρας: Προοδευτικό μέτωπο απέναντι στους εθνικιστές και πατριδοκάπηλους. Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στους πολιτικούς γόνους και χορηγούμενους της Siemens και της Novartis.
  • Νόμος Κατσέλη: Πάγωμα δανείων και χρηματοδοτική «ένεση» από το κράτος. Τι προβλέπει το ελληνικό σχέδιο για τα «κόκκινα» στεγαστικά.
  • Νέα Δημοκρατία: Οι ήττες ταιριάζουν στον Κυριάκο. Αλωνίζει η ακροδεξιά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  • Υπόθεση Παπαντωνίου: Οι Ελβετοί θέλουν αλλά οι αρμόδιες ελληνικές αρχές κωλυσιεργούν. «Eδεσε» η υπόθεση του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ που εμβάστηκε στον λογαριασμό Παπαντωνίου.
  • ΑΝΕΛ: Σουρεαλιστικές καταστάσεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.
  • Δήμος Αθηναίων: Τα βόρεια προάστια βγάζουν δήμαρχο. Το 30% των δημοτών του ζει αλλού και βγάζει δήμαρχο στην πρωτεύουσα.

Στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento:

  • Ο Σταύρος Τσιώλης επιστρέφει πίσω από την κάμερα μετά από απουσία αρκετών ετών με την ταινία «Γυναίκες που περάσατε από δω» για να κλείσει τους λογαριασμούς του με τις… Γυναίκες. Όπως τονίζει στη συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη «η γυναίκα φίλε μου είναι ανώτερο ον».

  • Ο Κρητικός καλλιτέχνης Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, ανυπότακτο πνεύμα και αιρετικός διανοητής, μιλά στον Παναγιώτη Φρούντζο για τον άνθρωπο της καθημερινότητας και επισημαίνει ότι «οι σημερινοί άνθρωποι έχουνε μολυνθεί από το μικρόβιο του φόβου».
  • Ο σκηνοθέτης Γιάννης Χουβαρδάς σε συνέντευξη του στην Αφροδίτη Ερμίδη μιλά για τις αγάπες της ζωής του, το θέατρο και την όπερα και αναφέρεται στο αινιγματικό τρίο στους «Παλιούς καιρούς» του Χάρολντ Πίντερ, την παράσταση που ανεβάζει στο θέατρο Τέχνης.

Aquaman

Η ταινία «Aquaman» φέρνει στο ίδιο πλάνο τον εντυπωσιακό Τζέισον Μομόα, τον εμβληματικό σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν και τον χολιγουντιανό σταρ Πάτρικ Γουίλσον. Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης τους συνάντησε από κοντά και εκείνοι του εκμυστηρεύτηκαν τα μυστικά της θεαματικής περιπέτειας τους.

Μια συγκλονιστική έρευνα δια χειρός του αθλητικού τμήματος του Documento για τη μαφία στο ποδόσφαιρο. Οι σχέσεις του βασιλιά των σπορ με το οργανωμένο έγκλημα. 

Πως σε πολλές χώρες του πλανήτη έχουν εισχωρήσει κάθε λογής μαφιόζοι, άλλοι για να ξεπλένουν βρόμικο χρήμα από τις βασικές τους «ασχολίες», άλλοι για να αποκτήσουν δύναμη για εξουσία και άλλοι για να πλουτίσουν από το παράνομο στοίχημα και το στήσιμο αγώνων. 

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Πώς την τελευταία δεκαετία οι μαφιόζικες πρακτικές δίνουν και παίρνουν. Οι μπράβοι, το ξύλο σε «ανυπάκουους», τα παράνομα στοιχήματα, τα καμένα αυτοκίνητα, οι ανατινάξεις καταστημάτων και τα στησίματα αγώνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter