«Αυτό είναι ο ορισμός της συλλογικής τιμωρίας» – Δημοσιογράφος στριμώχνει Ισραηλινό διπλωμάτη για τη Γάζα (Video)

«Αυτό είναι ο ορισμός της συλλογικής τιμωρίας» – Δημοσιογράφος στριμώχνει Ισραηλινό διπλωμάτη για τη Γάζα (Video)

Σε δεινή θέση βρέθηκε προ ολίγων ημερών ο Ντάνι Άγιαλον, πρώην πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, ενώπιον των ουσιαστικών ερωτημάτων του δημοσιογράφου του Al Jazeera, Μαρκ Λάμοντ Χιλ.

Ο δημοσιογράφος επιχείρησε μέσω καίριων ερωτήσεων, να λάβει απαντήσεις σχετικά με τις προθέσεις του Ισραήλ σχετικά με τον άμαχο πληθυσμό της Γάζας. Παράλληλα, δεν δίστασε να θέσει προ των ευθυνών του τον Ισραηλινό διπλωμάτη, όταν εκείνος έθεσε εμμέσως ως όρο για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας την παράδοση της Χαμάς.

«Λέτε ότι μόλις φύγει η Χαμάς θα χορηγήσετε στο λαό της Γάζας φαγητό, στέγη, καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα, ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση και εάν η Χαμάς δεν φύγει τότε θα συνεχίσουν να λιμοκτονούν και να πεθαίνουν στα νοσοκομεία. Ορίζετε αυτή τη στιγμή τη συλλογική τιμωρία (…) αυτό ακριβώς είναι η συλλογική τιμωρία», είπε ο Μαρκ Λάμοντ Χιλ απευθυνόμενος στον Ντάνι Άγιαλον, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του, απέναντι στις τοποθετήσεις του δημοσιογράφου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter