Αυτό είναι που θα θυμούνται όλοι από το σόου της Μαντόνα στο Τελ Αβίβ (Video)

Αυτό είναι που θα θυμούνται όλοι από το σόου της Μαντόνα στο Τελ Αβίβ (Video)

Ήταν μια από τις πιο μεγάλες στιγμές, παρά τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται, η εμφάνιση της Μαντόνα στον τελικό της Eurovision 2019.

Η σούπερ σταρ μπορεί να μην τα κατάφερε τόσο καλά στο ερμηνευτικό μέρος και η όλη περφόρμανς να ήταν αδύναμη όμως δεν πέρασε απαρατήρητο το μήνυμα που έστειλε από τη σκηνή του Εκθεσιακού Κέντρου του Τελ Αβίβ. Ένα μήνυμα που μόνο μία καλλιτέχνιδα του βεληνεκούς της Μαντόνα θα μπορούσε να τολμήσει.

Η Μαντόνα θέλησε να στείλει από τη σκηνή της Eurovision σε όλον τον κόσμο ένα μήνυμα ειρήνης ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους. Έτσι δύο χορευτές κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Μαντόνα ανεβαίνουν τα σκαλιά της σκηνής αγκαλιασμένοι και έχοντας στις πλάτες τους τις σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης αντίστοιχα.

_x000D_
_x000D_

Το μήνυμα έγινε αμέσως αντιληπτό από τους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύων ενώ πυροδοτήθηκε μία συζήτηση για το θέμα μέσα από αυτά.

Όμως και η αποστολή της Ισλανδίας φαίνεται πως είναι υπέρ του παλαιστινιακού λαού.

Ένα από τα πλέον ηχηρά μηνύματα που στάλθηκε κατά τη διεξαγωγή του τελικού της Eurovision ήταν όταν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας εμφανίστηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Αν και εκπρόσωποι της διοργάνωσης προσπάθησαν να τις απομακρύνουν, τα μέλη του συγκροτήματος Hatari αρνήθηκαν να τις παραδώσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter