Αυτό είναι το 15χρονο αγόρι που σκοτώθηκε από προπέλα στους Παξούς (Photos)

Αυτό είναι το 15χρονο αγόρι που σκοτώθηκε από προπέλα στους Παξούς (Photos)

Ανείπωτη οδύνη στην οικογένεια του 15χρονου Βρετανού που έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα φουσκωτού που οδηγούσε ο πατέρας του. 

Ο 53χρονος πατέρας, Paul Finnett, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, οδηγούσε το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν ο 15χρονος Toby και οι άλλοι δύο γιοί του, Benjamin, 17, και Kai Stark, 14 ετών.

Όπως φαίνεται, το φουσκωτό έπεσε σε αβαθή και ο Toby έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στη θάλασσα όπου τον διαμέλισε η προπέλα, πριν προλάβει να τον τραβήξει ο πατέρας του, ο οποίος έπεσε αμέσως στο νερό για βοήθεια. Όταν τον ανέβασαν τελικά στο φουσκωτό ήταν πολύ αργά…

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας ήταν έμπειρος χειριστής σκαφών, αλλά ήταν αντίξοες οι καιρικές συνθήκες, ενώ και το λιμενικό είχε εκδώσει σχετική προειδοποίηση.

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες με όλη την οικογένεια, ενώ τα συντετριμμένα αδέλφια του αποχαιρέτισαν τον Toby.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του, Benjamin, τον περιέγραψε ως τον πιο αγαπητό και απίστευτο χαρακτήρα, ενώ ο θετός του αδελφός του Kai, ανέβασε στο Instagram βίντεο όπου πηδάει στο νερό με τον Toby από τα βράχια, γράφοντας «δε θα ξεχάσω ποτέ τον αδελφό και καλύτερό μου φίλο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter