Αυτό είναι το νηπιαγωγείο των 14.500 λιρών που θα ξεκινήσει αύριο η Πριγκίπισσα Σαρλότ (Photos)

Αυτό είναι το νηπιαγωγείο των 14.500 λιρών που θα ξεκινήσει αύριο η Πριγκίπισσα Σαρλότ (Photos)

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κάπως ιδιαίτερα αγχωτική για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου Willocks, στο οποίο είναι εγγεγραμμένη η μικρή πριγκίπισσα, η ανοιξιάτικη περίοδος αρχίζει την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και στους νέους μαθητές του σχολείου αναμένεται να ενταχθεί και η Σάρλοτ, με πλήρες ωράριο.

Προς τιμήν της έναρξης του σχολείου, πιστεύεται ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα βγάλει φωτογραφίες της 2χρονης πριγκίπισσας για να τις μοιράσει την πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου όπως έκανε και την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ το 2016.

Το παλάτι του Κένσινγκτον στα τέλη του 2017 είχε ανακοινώσει ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα ξεκινήσει το σχολείο τον Ιανουάριο του 2018. Ανακοίνωση είχε εκδώσει και το σχολείο η οποία έλεγε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ευτυχείς που ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξαν το νηπιαγωγείο Willcocks για την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Σάρλοτ στο νηπιαγωγείο μας τον Ιανουάριο».

Μιλώντας για την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ να στείλει την μικρή πριγκίπισσα στο σχολείο, εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε: «Θεωρούν ότι είναι ιδανικό ως πρώτο βήμα για την αρχική εκπαίδευση της πριγκίπισσας Σάρλοτ και εντυπωσιάστηκαν από την ομάδα που εργάζεται εκεί».

Το σχολείο κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους». Το σχολείο τελευταία επιθεώρηση της Ofsted, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό». Η έκθεση αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σχολείου και μεταξύ άλλων λέει: «Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική πρόοδο, λόγω των σχολαστικών δεξιοτήτων σχεδιασμού του προσωπικού για την εξασφάλιση των ατομικών μαθησιακών αναγκών τους… Δεν χάνεται χρόνος και τα παιδιά απολαμβάνουν μια παραγωγική μαθησιακή εμπειρία».




ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter