Αυτό είναι το πραγματικό ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αυτό είναι το πραγματικό ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ποιο ήταν το πραγματικό ταλέντο που είχε από μικρό παιδί στο μπάσκετ.

Μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του σε πόντους (44), αποκάλυψε ότι το ταλέντο του από μικρός δεν ήταν το σκοράρισμα, αλλά το να βρίσκει τους ελεύθερους παίκτες.

«Από μικρό παιδί δεν ήμουν καλός σκόρερ, δεν ήμουν καλός χειριστής της μπάλας, ούτε ριμπάουντερ. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω καλά ήταν να βρίσκω τους ελεύθερους παίκτες. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύω σε όλη μου την ζωή. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιο είναι το ταλέντο μου, είναι αυτό. Να βρίσκω τους ελεύθερους παίκτες, να βλέπω πάνω απ’ όλους στο γήπεδο, ο κόουτς Μπαντ θέλει να το κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω όλη την χρόνια», τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Σε μερικά παιχνίδια το αισθάνεσαι ότι έχεις σκοράρει πολύ. Σηκώνεις κάποια στιγμή τα μάτια σου στον πίνακα με το σκορ και το βλέπεις, αλλά συνήθως δεν κοιτάω. Νιώθω ότι παίζουμε καλά και ότι η επιθετικότητα μας ταιριάζει και ως ομάδα κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όλοι συνεισφέρουν και οι συμπαίκτες μου γίνονται καλύτεροι με την επίθεση του προπονητή μας. Είμαι χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Τα παιχνίδια που περνάνε πρέπει να τα αφήνουμε στο παρελθόν. Πρέπει να προχωράμε μπροστά. Σήμερα κάναμε μια σπουδαία νίκη και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτήν, να γίνουμε καλύτεροι και να προετοιμαστούμε για το Ντιτρόιτ. Μίλησα με τον κόουτς, είδαμε το βίντεο και μου είπε από που θέλει από εμένα, να συνεχίσω να είμαι επιθετικός και να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter