Αυτό είναι το στέλεχος της ΝΔ που παρότρυνε σε απειλές προς βουλευτές (εικόνες)

Αυτό είναι το στέλεχος της ΝΔ που παρότρυνε σε απειλές προς βουλευτές (εικόνες)

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του documentonews.gr πως στέλεχος της ΝΔ παρακινούσε φίλους και μέλη του κόμματος να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν βουλευτές που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το στέλεχος το οποίο έστειλε το επίμαχο μήνυμα είναι ο Σπύρος Αβραμάκος και πρόκειται για τον πρόεδρο της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, Β4 ΝΟΔΕ.

Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το documentonews.gr, ο Σπύρος Αβραμάκος ζητά από τους παραλήπτες του εν λόγω μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές για να μην «τολμήσουν» να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, σε μία κίνηση που θυμίζει δρομολογεί παρακρατικές μεθόδους άλλων εποχών, οι οποίες οδηγούν στον ευτελισμό του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Είναι θέμα δημοκρατίας και ηθικής τάξης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει θέση για αυτή την πρωτοφανή πράξη και να απαντήσει αν με δική του εντολή εστάλη το συγκεκριμένο μήνυμα ή όχι. Κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του περί δημοκρατικών ιδεωδών, μετά τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ.

Περιμένουμε την απάντηση της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter