Αυτό ήταν το κλεμμένο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος (Photo)

Αυτό ήταν το κλεμμένο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε  ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος (Photo)

Σε πολυτελές τζιπ χρώματος ασημί με ιδιοκτήτη από την Αθήνα ανήκαν οι πινακίδες του κλεμμένου οχήματος. 

Στο στόχαστρο των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει η πρωτοφανής υπόθεση του κλεμμένου Jeep Cherokee που οδηγούσε ο πρώην αστυνομικός και έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως Ηλείας Πανταζή Χρονόπουλου.

Σήμερα το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος από την Πάτρα μετέβη στην Ηλεία και αφού αναγνώρισε το όχημά του το παρέλαβε και επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ., τους αξιωματικούς της οποίας ευχαρίστησε για την συνδρομή τους στο εντοπιστεί και να βρεθεί το κλεμμένο, πριν από ενάμιση χρόνο όχημά του .

Το όχημα – όπως φαίνεται και στην φωτογραφία – φέρει πινακίδες κυκλοφορίας με τα στοιχεία ΖΚΗ6219 η οποία όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ανήκει σε άλλο όχημα Jeep Cherokee, χρώματος ασημί με ιδιοκτήτη που φέρεται να διαμένει στην Αθήνα! Το όχημα έχει δηλωθεί στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών Αγίας Παρασκευής.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο www.apokalypseis.com αφού χαρακτήρισαν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή ανέφεραν ότι αυτή ερευνάται προσεκτικά και σε βάθος προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό η ενέργεια οργανωμένου κυκλώματος κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει και αναζητά το πρόσωπο που παραχώρησε στον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως το κλεμμένο Jeep Cherokee. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Πύργου και από την ΕΛ.ΑΣ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων μεταξύ των οποίων και του Πανταζή Χρονόπουλου.

Το κλεμμένο Jeep Cherokee που έφερε πινακίδες άλλου οχήματος βρέθηκε στην κατοχή του πρώην αστυνομικού και έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας Πανταζή Χρονόπουλου μετά από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Ζαχάρω την περασμένη Πέμπτη η οποία αξιοποίησε σχετικές πληροφορίες .

Κάτοικοι της Ζαχάρως μεταξύ των οποίων και αυτοδιοικητικοί παράγοντες ανέφεραν στο ότι το Jeep Cherokee που έφερε μάλιστα φιμέ τζάμια ήταν το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσε επίσημα στην περιοχή τους τελευταίους μήνες ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως.

Πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter