Αυτό που έκανε ο Μπογδάνος το ζήταγε η Χρυσή Αυγή (Video)

Αυτό που έκανε ο Μπογδάνος το ζήταγε η Χρυσή Αυγή (Video)

Και όμως σε γραμμή Χρυσής Αυγής ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος όταν δημοσιοποιούσε στοιχεία αλλοδαπών νηπίων και παιδιών.

Το θέμα παίρνει άλλη διάσταση πλέον αφού αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και τον καλύπτει το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το είχε ζητήσει από το 2012 ο τότε βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Απόδειξη και το σχετικό ρεπορτάζ του Mega που δημοσιεύουμε.

Τότε ο Ηλίας Πaναγιώταρος -προφανώς με στόχο την «καθαρότητα της ράτσας» ζητούσε να γίνουν γνωστά τα ονόματα αλλοδαπών παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Για το λόγο αυτό μάλιστα το υπουργείο Εσωτερικών είχε σπεύσει να ζητήσει(!!!) και τα σχετικά στοιχεία από τις κατά τόπους Διοικήσεις.

Σημειώνεται μάλιστα πως αμέσως η πρώτη άρνηση έφτασε από το Δήμο Ιεράπτερας (Κρήτη). Ανέφεραν μάλιστα πως δεν θα παραδώσουν στοιχεία μωρών σε νεοναζιστές που ανοικτά τα απειλούν.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται και προεκλογική δήλωση του Ηλία Παναγιώταρου όπου δεσμευόταν πως αν εκλεγεί η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα γίνονται έφοδοι σε νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς προκειμένου να εκτοπίζονται οι αλλοδαποί.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωνε:

«Μόλις πετάξουμε έναν-δύο έξω από τα νοσοκομεία θα δούμε πως θα γίνει δουλειά. Θα πάμε έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς…»

Τελικά, όπως και να έχει, η αρχική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου βρίσκεται σε πλήρη σύμπλευση με το τότε αίτημα της Χρυσής Αυγής…

Προφανώς, η ιδεολογία της «καλής Χρυσής Αυγής» και οι ψήφοι της όπως είχε πει και ο νυν βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, έχει σοβαρό ρόλο στο κυβερνητικό κόμμα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter