Αυτό συνθλίβει ψυχικά τον Μαρινάκη…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι κάνει δεκτό το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη για άρση του περιοριστικού όρου να παρουσιάζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχή του, λόγω του ότι είναι κατηγορούμενος στη δίκη της «Συμμορίας» που δρούσε στο ποδόσφαιρο, τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Βασίλης Δημακόπουλος και είπε:

«Ο κ. Μαρινάκης έχει και μια άλλη υπόθεση, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά (σ.σ. προφανώς εννοούσε την υπόθεση του Noor1). Ακόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες και να εκφράσω την αγανάκτηση μου».

Η πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Δημακόπουλο, αν ο πελάτης του θα έρθει στο δικαστήριο να απολογηθεί, και της απάντησε λέγοντας ότι «θα τον προτρέψω να έρθει…».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.