Αυτό το ερείπιο πωλείται έναντι… 800.000 δολ. και έχει ζήτηση!

Αυτό το ερείπιο πωλείται έναντι… 800.000 δολ. και έχει ζήτηση!

Ένα μικρό σπίτι, που θυμίζει γενικώς ερείπιο και με μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά, τέθηκε προς πώληση για 800.000 δολάρια στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. Είναι το τελευταίο… αστείο στο διαδίκτυο σχετικά με τη φούσκα της αγοράς ακινήτων της Silicon Valley.

Η κτηματομεσίτρια που βρίσκεται πίσω από την πώληση επιμένει στην τιμή που ζητάει, λέγοντας ότι η περιοχή και η ίδια η γη την δικαιολογούν. Η μικρή καμένη κατοικία βρίσκεται σε μια περιοχή 0,0005 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην περιοχή Willow Glen του Σαν Χοσέ.

«Αν γνωρίζετε την αγορά ακινήτων, θα ξέρετε επίσης ότι οι αγοραστές καθορίζουν την τιμή πώλησης του κάθε ακινήτου», δήλωσε η κτηματομεσίτρια Holly Barr στο KTVU-TV. Τόνισε δε ότι η υψηλή τιμή αντικατοπτρίζει την αξία του ακινήτου, όχι αναγκαστικά το ίδιο το κτίριο, που βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θυμίζει… στάβλο. “Η διεύθυνση του Bird Avenue στη γειτονιά Willow Glen του Σαν Χοσέ βρίσκεται κοντά σε ένα προτεινόμενο χωριό γραφείων, ερευνητικών χώρων και καταστημάτων λιανικής πώλησης”, πρόσθεσε η Barr.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με την κτηματομεσίτρια Ηolly Barr,  έλαβε 10 προσφορές από τότε που δημοσιεύτηκε η αγγελία και αναμένει άμεσα να υπογράψει σύμβαση για το ακίνητο αυτό στις επόμενες ημέρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter