Αυτό τον Σεπτέμβριο, ζήσε αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα με ξεχωριστά Public events!

Αυτό τον Σεπτέμβριο, ζήσε αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα με ξεχωριστά Public events!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά στα καταστήματα Public, με μοναδικές εκδηλώσεις αλλά και υπέροχα δώρα που μας προσκαλούν να ζήσουμε αυτό το «ξανά στα θρανία» συναίσθημα!

Διαλέγουμε και ζωγραφίζουμε μαζί το αγαπημένο σου σακίδιο!
Παρασκευή 3 & 10 Σεπτεμβρίου
Σάββατο 4 & 11 Σεπτεμβρίου

Το Public κάνει την επιστροφή στα θρανία πραγματική γιορτή: Αν δεν έχετε ήδη διαλέξει το αγαπημένο σας σακίδιο για φέτος, ελάτε στο Public για να το αποκτήσετε! Εκεί θα συναντήσετε αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δημιουργήσουν μοναδικά graffiti για το δικό σας σακίδιο!

Σας περιμένουμε Παρασκευή 3&10/9, 17.00 – 21.00 και Σάββατο 4&11/9, 10.00 – 14.00 στα παρακάτω καταστήματα: Public The Mall Athens, Public Mediterranean Cosmos

Και για όσα παιδιά θέλουν το δικό τους μοναδικό name tag στο σακίδιό τους, αγαπημένοι καλλιτέχνες θα το σχεδιάζουν Παρασκευή 3&10/9, 17.00 – 21.00 και Σάββατο 4&11/9, 10.00 – 14.00 στα παρακάτω καταστήματα: Public Golden Hall, Τσιμισκή, Συγγρού, Βόλος & Ιωάννινα

 Live Cooking, powered by Miele
Public Golden Hall
Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, 17:00-21:00
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, 11:00-14:00

Back to School: Το συναίσθημα «Ξανά στα θρανία» περνάει από το στομάχι. Επιστρέφοντας στις καθημερινές μας συνήθειες, η κουζίνα του καταστήματος Public Golden Hall, σας περιμένει στις 10 Σεπτεμβρίου, 17:00-21:00 μαζί με τον chef της Miele Αλέξανδρο Συνγκιρίδη και στις 11 Σεπτεμβρίου μαζί με τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, 11:00-14:00, για να μαγειρέψουμε έξυπνες και υγιεινές ιδέες για snack στο σχολείο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, από την σελίδα του Public στο Facebookαλλά και από το κανάλι του Public στο YouTube. Κατά την διάρκεια των events, τα παιδιά θα πάρουν για το σπίτι μοναδικά δώρα με την υπογραφή Miele.

Σας περιμένουμε!

 Συμβουλές στοματικής υγιεινής, powered by oralB

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, Public Golden Hall, Public Athens Metro Mall

Επιστροφή στα θρανία σημαίνει επιστροφή στις σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής. Γι’ αυτό και η ομάδα της oral b μας περιμένει στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Public Golden Hall και στο Public Metro Mall για να μας δώσει συμβουλές στοματικής υγιεινής, για μικρούς και μεγάλους!

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες oral b σε μοναδικές τιμές καθώς και υπέροχα δώρα!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter