Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τι λένε οι στοιχηματικές για τις Περιφέρειες και τους Δήμους

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τι λένε οι στοιχηματικές για τις Περιφέρειες και τους Δήμους

Απομένουν έξι ημέρες από το άνοιγμα της κάλπης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν δημοσιεύσει τα προγνωστικά και τις αποδόσεις για τους υποψηφίους στις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Στα «μάτια» των στοιχηματικών εταιρειών, η πλειοψηφία των εκλογικών αναμετρήσεων έχουν ξεκάθαρα φαβορί, ωστόσο υπάρχουν και «μάχες» που, σύμφωνα με τα προγνωστικά, αναμένεται να κριθούν στο… νήμα.

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις Περιφέρειες

Στην Περιφέρεια Αττικής προβάλλει ως φαβορί ο Νίκος Χαρδαλιάς (1.02 απόδοση), ωστόσο οι εταιρείες «βλέπουν» ότι θα χρειαστεί και δεύτερη Κυριακή για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φαβορί είναι ο Φάνης Σπανός (1.03), στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην Κρήτη ο Σταύρος Αρναουτάκης (1.01), στην Ανατολικής ΜακεδονίαςΘράκης ο Χρήστος Μέτιος (1.25), στην Ήπειρο ο Αλέξανδρος Καχριμάνης (1.07), στην Ιονίων Νήσων ο κ. Τρεπεκλής (1.22), στη Βορείου Αιγαίου ο Αλκιβιάδης Στεφανής (1.50), στην Πελοπόννησο ο Δημήτρης Πτωχός (1.40), στη Νοτίου Αιγαίου ο Γιώργος Χατζημάρκος (1.01), στη Δυτική Ελλάδα ο Νεκτάριος Φαρμάκης (1.01) και στη Δυτική Μακεδονία ο Γιώργος Αμανατίδης (1.30).

Τα προγνωστικά για τους Δήμους

Στον Δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης προβάλλει ως φαβορί (1.01 απόδοση) με τους Ζαχαριάδη και Δούκα να ακολουθούν, όπως και στον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης (1.01). Σίγουρη βλέπουν οι στοιχηματικές και την επανεκλογή του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι (1.01).

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης οι εταιρείες δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πιο… ρευστή, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι μεν φαβορί (1.75 απόδοση), αλλά ο Στέλιος Αγγελούδης ακολουθεί σε κοντινή απόσταση (2.00).

Στην Πάτρα, ο Κώστας Πελετίδης παρουσιάζεται ως φαβορί για τρίτη θητεία (1.10), ενώ στη Λάρισα προμηνύεται μάχη μεταξύ του Απόστολου Καλογιάννη (1.70 απόδοση) και του Αθανάσιου Μαμάκου (1.75), ενώ στο Ηράκλειο, φαβορί έχει τοποθετηθεί ο Αλέξης Καλοκαιρινός (1.12).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter