Αυτοί είναι φίλοι: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε από ένα εκατομμύριο δολάρια σε 14 κολλητούς του!

Αυτοί είναι φίλοι: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε από ένα εκατομμύριο δολάρια σε 14 κολλητούς του!

Μια… ακριβή έκπληξη έκανε σε 14 κολλητούς του ο Τζορτζ Κλούνεϊ, δείχνοντας πόσο φίλος μπορεί να γίνει όταν θέλει.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Ράντι Γκέρμπερ (της γνωστής οικογενείας) στο E! News, «μια μέρα, ο Τζορτζ τηλεφώνησε σ’ εμένα και στην παρέα μας, που ονομάζεται “Αγόρια” κι είπε “Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό”».

Τα «Αγόρια» πήγαν και βρήκαν πάνω στις καρέκλες τους, γύρω από το τραπέζι, ένα κομψό δερμάτινο σακίδιο, το οποίο περιείχε από ένα εκατομμύριο δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20.

«Ακούστε, παιδιά» είπε ο Τζορτζ «θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου». «Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας» συνέχισε ο 55χρονος ηθοποιός. «Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν’ ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν’ ανοίξετε τα σακίδιά σας».

«Ο καθένας μας, ήμασταν 14, πήρε ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο κάθε ένας από μας. Είχαμε σοκαριστεί» θυμάται ο Γκέρμπερ. Ο Τζορτζ συνέχισε: «Ξέρω ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, κάποιοι από σας έχουν ακόμα. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, πώς να το πω, για το σχολείο, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τις πληρωμές στο υποθηκοφυλακείο».

Ο Γκέμπερ τράβηξε στην άκρη τον Τζορτζ και του είπε πως δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιο δώρο. Κι ο οικοδεσπότης απάντησε: «Θα κάνω μια ανακοίνωση. Αν ο Ράντι δεν πάρει το ένα εκατομμύριο, κανένας δεν παίρνει». Ο Γκέρμπερ, που είναι παντρεμένος με τη Σίντι Κρόφορντ και συνιδιοκτήτης μαζί με τον Κλούνεϊ της Casamigos Tequila Company, δέχθηκε και έκανε δωρεά το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter