Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Σφόδρα ενοχλημένο παρουσιάζεται το Μέγαρο Μαξίμου για τους τουλάχιστον δέκα διαφωνούντες της Κ.Ο. που ζητούν να αποσυρθεί η διάταξη για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κρατούν αποστάσεις από την πρόθεση του υπουργείο Εργασίας για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι οι Γιώργος Ουρσουζίδης, Γιάννης Σηφάκης, Δημήτρης Βέττας, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Παναγιώτα Βράντζα, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιώργος Ντζιμάνης και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

 Όπως σχολίαζαν υψηλά ιστάμενες κομματικές πηγές, δεν είναι τυχαίο πως η πλειοψηφία των στελεχών που διαφωνεί χαρακτηρίζεται ως «πασοκογενής», όπως επίσης μόνο σύμπτωση δεν αποτελεί πως κάποιοι εκ των προαναφερθέντων απείχαν από τη ψήφιση κι άλλων προοδευτικών νομοσχεδίου, λόγου χάρη για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλλου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως το μεσημέρι θα διεξαχθεί ΕΠΕΚΕ (σ.σ. εσωτερική διαδικασία ενημέρωσης βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ανά τομέα πολιτικής) από τη Θεανώ Φωτίου προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις, με σκοπό να αποφευχθεί ενδεχόμενο ατύχημα κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει καμία διάθεση απόσυρσης της συγκεκριμένης διάταξης από την αρμόδια υπουργό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter